• Nedavno
Spremnik za gorivo rezervoare osea, Plinski kanister 5 L/1,3 Litara, Spremnik za skladištenje benzina, Rezervnih hitne sigurnosne benzin gorivo, Nosač za motor suv, квадроцикла, većinu automobila (crna)

Spremnik za gorivo rezervoare osea, Plinski kanister 5 L/1,3 Litara, Spremnik za skladištenje benzina, Rezervnih hitne sigurnosne benzin

HRK 99.30

【Visoke kvalitete】Ovaj motocikl plin može biti izrađen od plastike visoke čvrstoće, ulja i антикоррозионного, антистатического, anti-uv. 【Značajke】za učvršćenje nosača držača.Lagan i prenosiv, izdržljiv, otporan, lagan i veća sigurnost. 【】 Kapacitet 1,3 L 5 L Goriva na Plin Dizel Gorivo Бензиновое Gorivo Rezervni Spremnik za gorivo, Pogodan za motocikl (Crvena). 【Jednostavnost korištenja】Ugrađeni sisak s fleksibilnim наливным crijevom, lako se umetne u otvor spremnika, jednostavan za korištenje. 【Primjena】Posebno su razvijeni proizvodi za vozila srednje veličine, kao što su motocikli i električna vozila, atv i suv.Dolaze dolaze s ventilacijskim otvorima, namijenjena za sprečavanje povratnog toka, stvaraju negativan tlak.Izgrađen sisak ima fleksibilan наполнительный crijeva, koji se lako umetnuti u otvor spremnika za vodu, a glava lako se fiksira na posudi za vodu. 5-litarski prijenosni spremnik za gorivo spremnik za učvršćenje nosača držača može učiniti više stabilan za pričvršćivanje na vašem automobilu.Prijenosni spremnik za gorivo spremnik za učvršćenje nosača čini stabilniji za instalaciju na bilo koji nosač квадроцикла ili motocikl.Jedinstveni dizajn ključa sprječava njen gubitak, povećava sigurnost i praktičnost.Vanjski rezervni rezervoar za gorivo, opremljen različite načine instalacije kako bi se zadovoljile različite potrebe, od visoke čvrstoće mekane plastike može se koristiti kao rescue ploče u pijesku.Brza instalacija, jednostavna za nošenje-potreban izbor za putovanja.Izrađen od polietilena visoke gustoće, sprečava rđe, korozije, statikom. 1,3 litara i 5 litara benzina, benzinski benzinski rezervni spremnik, pogodan za motocikle.Posebno su razvijeni proizvodi za vozila srednje veličine, kao što su motocikli i električna vozila, atv i suv.

Ostale značajke

Materijal:
Super Jaki Plastike

Najbolje ponude