• Nedavno
Drveni Stalak, Sklopivi Drveni Stalak S okvirom Podesivi Stolni Stalak s Profinjenim Pakiranja za Crtanje, Slikanje Uljem i Vodom, Desktop Umjetnost i obrt (14 x 8 inča) (1 paket)

Drveni Stalak, Sklopivi Drveni Stalak S okvirom Podesivi Stolni Stalak s Profinjenim Pakiranja za Crtanje, Slikanje Uljem i Vodom,

HRK 26.64

【Čvrsta i izdržljiva】Naš studijski stalak-tronožac je izrađen od punog borova, to je jaka i trajna, sigurna za upotrebu s glatko polirana površina koja se neće sjeći ruke. 【Lako sklapa】Stalak za stol se mogu lako sklopivi i prikupiti kako uštedjeti prostor, što čini kompaktan i povoljan za predstavljanje svojih radova, gdje god bili. 【Отрегулированная dužina】Stalak za stativ se može prilagoditi za optimalnu radnu visinu s velikim stabilnost u skladu s vašim željama. 【Naširoko koristi】 Drveni stalak je pogodan za demonstriranje ili demonstracije umjetničkih djela, slike, slike, slike u okvir, poster ili izložbe.Čak možete ga koristiti kao nositelj svadbene čestitke. 【DIY Zabava】Slikarski stalak se može koristiti za DIY-zabavni i jačanje prijateljstva između vas i vaše djece.Također je idealan poklon za kreativne djece.Boja : 1 pakiranje.

Ostale značajke

Najbolje ponude