• Nedavno
Alat za uklanjanje kožnih oznaka, Uređaj za uklanjanje kožnih oznaka, jednostavan i efikasan za male i srednje (od 2 mm do 5 mm) Veličina Kožnih Oznaka (uključuje 10-combi Trake za uklanjanje i Čišćenje Maramice)

Alat za uklanjanje kožnih oznaka, Uređaj za uklanjanje kožnih oznaka, jednostavan i efikasan za male i srednje (od 2 mm do 5 mm) Veličina

HRK 71.97

Pogodan za male/srednje kožnih oznaka : Naš postupak uklanjanje kožnih oznaka ima izuzetno visoke učinkovitosti, radeći od malih do srednje (od 2 mm do 4 mm) Oznake za kožu određene veličine ne ostavljaju trajne ožiljke ili neugodno iskustvo.Smanjenjem direktnog prokrvljenost kožnih oznaka.Neka vaša koža će biti čišći i гладче nego ikad!.Brzi rezultati : Vidjeti poštovani, lijepu kožu za 7-15 dana!Učinkovito uklanja kožne oznake - sredstvo za uklanjanje kožnih oznake radi ispravno kožnih oznake, i oni nestati!.Заправочный paket-sadrži 10-combi trake za uklanjanje i Čišćenje maramice.Šira primjena : osim osjetljiva područja oko očiju, uređaj za uklanjanje kožnih oznaka se može primijeniti na sva područja lica i tijela.Jednostavnost korištenja : Naš uređaj za uklanjanje kožnih oznaka predstavlja inovativan dizajn koji omogućuje brzo i sigurno brisanje kože oznake.Savjeti za : Set za uklanjanje kožnih oznake radi zaustavljanja prokrvljenost kožnih oznaka, a rezultat se može vidjeti u samo nekoliko dana nakon izricanja zavoje.Gumena traka je pogodna za kožne oznaka za male i srednje veličine.Set za uklanjanje oznake kože namijenjen je za korištenje s oznakama kože na licu i tijelu.Upute 1. Očistite dijelove kože oznaku i susjedni područje sredstvom тампонами. 2. Pričvrstite konus na uređaj, a zatim скатайте traku na конусу na uređaj. 3. Izvadite membrana od prijenosnih uređaja. 4. Stavite uređaj na vrhu oznake kože, zatim pritisnite gumb za oslobađanje trake, UPOZORENJE da je traka sadržane u ovom setu, izrađeni od gume.Oni ne bi trebali biti korišteni od strane ljudi sa alergijama na gumu.Ovaj skup nije namijenjen za uporabu u bilo koje druge bolesti kože, kao što su bradavice, ili madeža.Ovaj proizvod nije namijenjen dijagnosticirati, liječiti, izliječiti, ili spriječiti bilo kojeg stanja kože.UPOZORENJE Samo za vanjsku primjenu i Ne pokušavajte obraditi unutarnje dijelove kože oznaku ili dijelove kože oznaku oko osjetljiva područja, kao što su oči.Čuvati izvan dohvata djece.

Ostale značajke

Najbolje ponude