• Nedavno
Zaštitne Radne rukavice s PU premazom-12 Parova,KAYGO KG11PB, Bešavne Трикотажная Rukavica s poliuretanom prevučeni, Glatka Olovka na dlanu i prstima, za muškarce i žene, Idealan za Rad za opće namjene (Veliki, Crni)

Zaštitne Radne rukavice s PU premazom-12 Parova,KAYGO KG11PB, Bešavne Трикотажная Rukavica s poliuretanom prevučeni, Glatka Olovka

HRK 60.84

✔️UDOBNA I PROZRAČNA : Bešavne трикотажная ljuska 13 kalibra pruža dobar komfor, spretnost prstiju i prozračnosti.Trajnost tih rukavica znatno bolje nego kod obične pamučne rukavice. ✔️DOBRA otpornost na HABANJE : Dlan i vršci prstiju s poliuretanom premazom pružaju pouzdano prianjanje na suhim i lagano vlažnim/masnu uvjetima i pružaju veću agilnost i taktilni osjetljivost. ✔️Mnoge primjene : Idealno za zajedničke lakih i srednjih zadataka u suhim i lagano vlažnim/masnu uvjetima,kao što su opće namjene,DIY, Montaža, Popravak automobila, Skladište, Izgradnja kuće,u Dvorištu, u Vrtu,Čišćenje.Ne preporučuje se za teške radove i bilo teških masnu/vlažnim uvjetima. ✔SKLADU SA : CE EN388 3121. ✔️Preporuča se oprati rukavice u kaljenog vodi, ne prelazi 104o F ili 40o C.Treba koristiti blage неионное sapun za pranje ili sredstvo za čišćenje.Perite u roku od 5-10 minuta.Isperite u hladnoj vodi.Sušiti u perilici na temperaturi iznad 140 ° ili 60 ° C.

Ostale značajke

Najbolje ponude