• Nedavno
Nosač sigurnosne kamere,Podesivi Metalni nosač za unutarnje/vanjske zidove sigurnosti, Kompatibilan sa Arlo Pro/Pro 2/Pro 3/Pro 4/Ultra/Ultra 2,Kompatibilan sa baterijom Ring Stick Up Cam (4 kom)

Nosač sigurnosne kamere,Podesivi Metalni nosač za unutarnje/vanjske zidove sigurnosti, Kompatibilan sa Arlo Pro/Pro 2/Pro 3/Pro 4/Ultra/Ultra

HRK 45.30

【UNIVERZALNI DRŽAČ I PODEŠAVANJE OKREĆE ZA 360°】 Podesivo metalni nosač VIEWZONE lako prilagoditi okretanja za 360 stupnjeva i nagib od 90 stupnjeva, što omogućuje fleksibilnost položaj prstenasti kameru.To je dovoljno izdržljiv da se držite kameru u željenom položaju. 【JEDNOSTAVNOST INSTALACIJE】Jednostavno postavite postolje za kamere u zatvorenom prostoru ili na otvorenom.Osiguranje kameru na strop ili zid, potvrdite i prilagodite pod pravim kutom. 【KOMPATIBILNOST S NEKOLIKO MODELA 】Naš zaštitni zid montirati u skladu s Arlo Pro, Arlo Pro 2, Arlo Pro 3, Arlo Pro 4, Arlo Ultra, Arlo Ultra 2, Arlo HD, Arlo Go i Arlo Light, Usklađen s baterijom Ring Stick Up Cam i tako dalje 【VODOOTPORNA ZAŠTITA】Nosač VIEWZONE mogu učinkovitije zaštititi svoju kameru od vjetra i kiše.On ima jednu čvrstu strukturu kacige, jednostavno brtvljenje s tri strane, nedostatak vode na dnu i propuštanje vode na vrhu.Najnoviji гуманизированный dizajn, носимая instalacija, više zgodan i pouzdan.Izrađena je od visokokvalitetnog aluminija i nisu podložni koroziji. 【POVRAT NOVCA NA 180 DANA】VIEWZONE posvećuje posebnu pozornost na dizajn i proizvodnju pribora, a mi radimo sve što je moguće kako bi kupci bili 100% zadovoljni : 1. Odgovor u roku od 10 sati 2. Visokokvalitetni materijali 3. Najbolja kvaliteta, гарантирующее da kupcima će biti dobro iskustvo za kupovinu, kada ih koriste.Podesivi Metalni Nosač Za Unutarnje/Vanjske Zidove Sigurnosti.To je unutarnji/vanjski zidni ili stropni nosač je posebno dizajniran za rad sa sustavom inteligentnih kućne sigurnosne kamere Arlo i Arlo Pro, kao i drugim kompatibilnim kamerama. √ nagib od 90 stupnjeva. √ okret za 360 stupnjeva. √ Za Unutarnju i Vanjsku Uporabu. √ Izrađen Od стойкого Na Koroziju Aluminija.Kompatibilan s Arlo i drugim kamerama.Kompatibilan s Arlo Pro, Arlo Pro 2, Arlo Pro 3, Arlo Pro 4, Arlo Ultra, Arlo Ultra 2, Arlo HD, Arlo Go i Arlo Light,Kompatibilan sa kružnom baterijom Cam i tako Dalje(4 kom.).

Ostale značajke

Najbolje ponude