• Nedavno
Božićni setovi za Božić na otvorenom, Атмосферостойкие Vanjske dekoracije za božićne scene DIY za dvorišta i travnjaka, za ulice, Dvorišta, Božić, Uskrs Set za Svetog Božića(29.5x27.5x15.7 inča)

Božićni setovi za Božić na otvorenom, Атмосферостойкие Vanjske dekoracije za božićne scene DIY za dvorišta i travnjaka, za ulice, Dvorišta,

HRK 70.50

【IZDRŽLJIV MATERIJAL】Vanjske božićne вертепы vodootporne пенополиуретановой plate ne može istrunuti ili pahuljica, surađuju sa igle od nehrđajućeg čelika za održavanje vanjskog izgleda u bilo nevremena.Voda, snijeg, vjetar - nema problema. 【LIJEPA SCENA NA JASLAMA】je Idealan za travnjak ispred kuće ili u dvorištu, to je dodatak na skupu "Dragocjene trenutke božića" ima zvijezda Betlehema nad silueta za božićne dekoracije.Na nebu iznad Вифлеемом pojavila blistava nova zvijezda.Tri kralja Istoka slijedili u smjeru zvijezde i преклонили koljena, da se pokloni Isusu, spavanje u jasle, i dali darove. 【SCENA BOŽIĆNIH JASLICA】Izražava istinsku radost Božića u svom dvorištu, božićne вертепы vedro osvjetljavaju pravi smisao Božića i povećavaju obiteljska sreća.Savršeno prikazuje scena rođenja Josipa, Marije i malog Isusa. 【UČINITE TO ZA samo NEKOLIKO MINUTA】Jednostavan i lagan posao montaže jednog čovjeka, ovaj skup komada slagalice zajedno za samo nekoliko minuta.Skupi komplet iznosi 75 cm(29,5 cm u visinu) x 70 cm(27,5 inča u širinu) x 40 cm(15,7 cm u dubinu), idealne veličine za većinu domaćinstava. 【KAO što je ROĐEN ISUS】Danas u gradu Davidovu za vas rođen spasitelj, Gospodin Mesija.Kažem vam je znak : naći ćete dijete, завернутого u tkivo, leži u jaslama. "Odjednom se pojavila velika vojska nebeskih vojnika s anđelom, восхваляющим Boga i govori : Bog je proslavljen na nebesima, a svijet, koji voli Jahve, uživa svijetom!Što se dogodilo." Tako su žurno odoše i nađoše Mariju, Josipa i dijete, leži u jaslama.Boja : Bijela.

Ostale značajke

Najbolje ponude