• Nedavno
Set kistova za crtanje od 24 predmeta, Višenamjenski Kist s drvenim Ručkama i Torbica za nošenje od platna, Stručne Kao i za Akril ulja, tako i za voda u boji slikarstva.

Set kistova za crtanje od 24 predmeta, Višenamjenski Kist s drvenim Ručkama i Torbica za nošenje od platna, Stručne Kao i za Akril

HRK 41.97

☆DIZAJN ZA SAVRŠEN SLIKARSTVA : Ukupno 24 komada različitih funkcionalnih četke pružaju idealno korištenje akvarela i akrila, ovaj set kistova za crtanje je za slikara pokriva širok spektar projekata i opremljen ručke od 100% prirodnog drveta i najlon kose, lagana i udobna za korištenje. ☆LAKO ORGANIZIRATI I NOSITI SA SOBOM : Besplatan torbica za šake na platnu vrlo dobro štiti sve četke i lako drži sve četke od 24 predmeta, činite svoju sliku uvijek i svugdje, gdje je to moguće. ☆ODLIČAN POKLON : idealan poklon za sve djecu lako pronaći više potrebnih pribora za povratak u školu i ideje ovdje.To pruža jedinstven i praktičan poklon. ☆EKOLOŠKI I NETOKSIČNE : Sve komponente su pod našim sustavom kontrole kvalitete "od vrata do vrata"; proces osiguranja kvalitete osigurava izvanrednu kvalitetu i trajnost. ☆ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO : Ako imate bilo kakvih problema, molimo vas, ne ustručavajte se da nam je o tome, da smo pokušali učiniti sve što je moguće za rješavanje vašeg problema.Samo 24 komada različitih funkcionalnih kistova za crtanje pružaju idealno korištenje akvarela i akrila.Ovaj set kistova za crtanje je za slikara pokriva širok spektar projekata i opremljen ručke od 100% prirodnog drveta i najlon kose, lagana i udobna za korištenje.

Ostale značajke

Najbolje ponude