• Nedavno
KT TERMO Instand-Čita 2-Inčni Termometar Sa Dial,Najbolje Odgovara Kava Pića,Čokolade, Mliječne Pjene

KT TERMO Instand-Čita 2-Inčni Termometar Sa Dial,Najbolje Odgovara Kava Pića,Čokolade, Mliječne Pjene

HRK 23.97

DIZAJN : Višestupanjski dizajn fiksne stezanje, podesite termometar, uzmite u obzir mjesto na površini diska, kako bi se olakšalo praćenje temperature mjehurić.MJERENJE SIGURNO I JEDNOSTAVNO : Moguće je direktno i precizno mjeriti kava pića, čokoladno-mliječnu pjenu, kontrola temperature pjene.MJERENJE U ŠIROKOM RASPONU : Ovaj termometar sa dial ima raspon od 0 stupnjeva Celzijusa do 220 stupnjeva Celzijusa, izmjerena temperatura ili smrznute proizvode.JEDNOSTAVAN RAD : Kompaktna konstrukcija od nehrđajućeg čelika,jednostavan za uporabu i lako se čisti.ODRŽAVANJE : Uvijek budite spremni odgovoriti u roku od 24 sata.Veličina : 0~220℉ Termometar sa dial za zrno pića, čokoladno-mliječne pjene.Veliki brojčanik, vi odmah možete pročitati unutarnju temperaturu hrane.Očistite boja podjela, kako bi bili sigurni da je vaša hrana održava u odgovarajućem temperaturnom rasponu.Čvrsto kućište od nehrđajućeg čelika osigurava trajnost i otpornost na koroziju.Produljite životni vijek.

Ostale značajke

Model:
U-2C
Veličina biranje:
Φ1.77 cm
Materijal:
sonda od nehrđajućeg čelika
Raspon mjerenja temperature:
-10~100℃/ 0~220℉
U Kompletu:
Циферблатные termometri x 1, Korisnički priručnik X 1
Jamstveni rok:
1 Godina
Želite li promijeniti svoj način života, počevši od termometar s termometrom KT? :
Ako želite saznati temperaturu vašeg hrane, molimo vas, POGLEDAJTE OVDJE. Ne morate brinuti o temperaturi hrane, jer od tog trenutka imate termometar sa dial, koji će vam pomoći. Pokušajte drugi način života, klikom na gumb DODAJ U KOŠARICU, ali je :
O tvrtki KT TERMO:
KT TERMO-to je profesionalni proizvođač termometara, koja pruža optimalne proizvode, usmjeren na zadovoljavanje našeg svakodnevnog života. Imamo i najsofisticiranije opreme za upravljanje procesom kretanje биметалла, opreme za proizvodnju čipova SMT za pcb i desetke :

Najbolje ponude