• Nedavno
Zunate Prijenosni AM FM Radio, Radio za tuširanje sa Zvučnikom, Vodootporan Вещательное Glazba Radio s kukom za Noćni stolovi i Garaže(Plava)

Zunate Prijenosni AM FM Radio, Radio za tuširanje sa Zvučnikom, Vodootporan Вещательное Glazba Radio s kukom za Noćni stolovi i Garaže(Plava)

HRK 83.97

【AM FM RADIO】 Zahvaljujući primanju signala AM 530-1710 khz i primanje signala FM 88-108 Mhz možete slušati svoje omiljene radio stanice, glazba, talk show vijesti. 【PRENOSIV I KOMPAKTAN】 U radioprijamniku za tuširanje koristi dizajn vrh olovke koju možete lako objesiti na mlaznicu za tuširanje ili unaprijed postaviti pomoću kuka, koji se lako nositi sa sobom. 【VODOOTPORNI DIZAJN】 za prihvat hidroizolacijskih radio omogućava vam da uživate u čistom zvuku u duši i slušati vaše omiljene radio stanice u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. 【UGRAĐENI ZVUČNIK】Kompaktni dizajn sa ugrađenim zvučnicima, pogodan za tuš, noćni stolovi i garaže.Učinite vaš tuš zanimljivije. 【NAPAJANJE IZ BATERIJE】Mu je potrebno svega 3 baterije AAA, i to može trajati dugo.To je izrađen od огнестойкого plastike, koja je snažna i izdržljiva.Rotirajući gumb, jednostavan za rukovanje.Kako koristiti : 1. Vratite bateriju 2. Uključite napajanje i pronađite kanal Tehničke karakteristike : Vrsta proizvoda : Radio Materijal : ABS Raspon frekvencije : FM : signal 88-108 Mhz; AM : 530-1710 khz Baterija : Tri baterije AAA (nisu uključeni) Popis paketa : 1 x radio 1 x Vodič za korisnike.

Ostale značajke

Tip proizvoda:
Radio
Materijal:
trbušne press
Frekvencijski opseg:
FM
Baterija:
Tri Baterije AAA (Nisu Uključeni)
Popis paketa:
1 x Radio :
1 x Vodič za korisnike :

Najbolje ponude