• Nedavno
Filter uložak GODESON za gume za teške uvjete rada Filter Uložak za gume za Pneumatski zaštitnika za pumpanje guma Pribor za Kompresore, Okretna Streljivo(Pakiranje od 2 kom)

Filter uložak GODESON za gume za teške uvjete rada Filter Uložak za gume za Pneumatski zaštitnika za pumpanje guma Pribor za Kompresore,

HRK 238.50

1. СВЕРХМОЩНАЯ ЛАТУННАЯ DIZAJN metaka za gume s učvršćenjem čini streljivo za zrak u gumama robustan i pouzdan. 2. МЕЖВИНТОВОЙ ULOŽAK ZA GUME - uključujući i 2 pakiranja накручивающего zaštitnika(sa navojem) u 1 pakiranju.Okretni uložak može čvrsto držati ventil gume bicikla,motocikla,osobnih automobila, autobusa i kamiona. 3.MUNICIJA ZA PUMPANJE GUMA sa navojem može mu se čvrsto прикусить ventila gume kada pumpa. 4.UNIVERZALNI TIP VEZE ,1/4-inčni utor NPT, bregastom vratilu 3/4 inča, pogodan za standardne spojnice 1/4" NPT;učvršćivanje na шинном патроне. 5. NAŠIROKO se KORISTI I GARANCIJA ; povezivanje zaštitnika za pumpanje gume, osmišljen za korištenje s pumpom i манометром.DOŽIVOTNO 100% Jamstvo Zadovoljstva.

Ostale značajke

Najbolje ponude