• Nedavno
Revolucionarni Elektronika Električni Upravljački Modul Pumpe Za Gorivo. Uključuje i pumpu na ključ i isključuje pumpu, ako je motor se zaustavlja.

Revolucionarni Elektronika Električni Upravljački Modul Pumpe Za Gorivo. Uključuje i pumpu na ključ i isključuje pumpu, ako je motor

HRK 194.97

Prati signal tach - dok je prisutan signal tach, pumpu dopušteno da rade.Ako motor se zaustavlja, onda prestaje i pumpa za gorivo.Radi kao s индуктивными (dionica), tako i četvrtasti (sekundarni) melodijama tach.Za vozila bez тычка priključite kolut s negativne strane.Uključuje električna pumpa za gorivo za 3 sekunde prilikom prvog uključivanja.To dovodi u akciju učinkovitost sustava i upotpunjuje gorivo zdjele karburator.Upravlja električnim benzinskih pumpi, kada klasični automobil ili kamion se nadograđuje s mehaničke pumpe za gorivo.Uključuje самоустанавливающийся osigurač intermal na 7 ampera i žicu dužine 15 metara od 16 inča za spajanje pumpe za gorivo.Pumpe s većom snagom struje možete regulirati dodavanjem vanjski relej.Za vozila 12 V. 2 1,5 1 inča.Potpuno u lonac.Proizveden u SAD-u.Dizajniran za sigurno upravljanje električnim benzinskih pumpi kod modernizacije klasičnog vozila s mehaničke pumpe za gorivo električna pumpa za gorivo.Uključuje i pumpu na tri sekunde prilikom prvog uključivanja ispuniti zdjele karburator.Nakon ove prve tri sekunde pumpa će raditi samo u slučaju ako se pojavi signal tahometra.Ako je signal brzinomjer se zaustavlja, pumpa se isključuje.Uključuje unutarnji osigurač s самовосстановлением 7 A, 15 metara žice 16-tog kalibra i potrebnu opremu za većinu instalacija.

Ostale značajke

Najbolje ponude