• Nedavno
ULTECHNOVO Микролаборатория Od Nehrđajućeg Čelika Žlica Mikro Lopatica Laboratorijske Kašičica Лопаточка za Miješanje Praha 2 kom.

ULTECHNOVO Микролаборатория Od Nehrđajućeg Čelika Žlica Mikro Lopatica Laboratorijske Kašičica Лопаточка za Miješanje Praha 2 kom.

HRK 26.67

- Posebna višenamjenski dizajn s dvije glave, jedan kraj kojoj je stan, a drugi - U - obliku, što je povoljno i brzo za korištenje. - Stan scraper možete koristiti za struganjem вязкого materijala u kontejner, koji je čist i siguran. - U - oblika se može koristiti za primanje male količine lijekova ili u prahu. - Materijal od nehrđajućeg čelika, otpornost na kiseline i lužine, dugo vrijeme korištenja. - Može se naširoko koristi u laboratorijama, fakultetima, dvoranama, znanstveno - istraživački instituti i sl. Opis Posebna višenamjenski dizajn s dvije glave, jedan kraj kojoj je stan, a drugi - U-obliku, što je povoljno i brzo za korištenje.Značajke - Boja : srebrna - Materijal : Nehrđajući čelik - Veličina : Oko 7. 27 X0. 39 X0. 12 inča - Posebna višenamjenski dizajn s dvije glave, jedan kraj je ravan, a drugi - U - obliku, što je povoljno i brzo za korištenje. - Stan scraper možete koristiti za struganjem вязкого materijala u kontejner, koji je čist i siguran.- U - oblik se može koristiti za primanje male količine lijekova ili praha.- Materijal od nehrđajućeg čelika, koji je otporan na kiseline i lužine, ima dugo vrijeme korištenja.- Može se naširoko koristi u laboratorijama, fakultetima, dvoranama, znanstveno-istraživački instituti i sl. Pakiranje uključuje 2 x mikro žlice.

Ostale značajke

Najbolje ponude