• Nedavno
35 Džep Plastične Visećih Mapa Za Datoteke Буквенного Veličine,Organizator Za Datoteke U Stilu Harmonike/Ormar Za Pohranu Mapa S Datotekama,Prelijete Naljepnice Za Dokumente U Stilu Harmonike,Proširivi Okvir Za Datoteke (5 Komada, Pop-Kuke)

35 Džep Plastične Visećih Mapa Za Datoteke Буквенного Veličine,Organizator Za Datoteke U Stilu Harmonike/Ormar Za Pohranu Mapa S Datotekama,Prelijete

HRK 77.97

???Plastične viseće mape za datoteke : Naša najnovija mapa razlikuje od drugih, naša rotirajući mapa je izrađena od sigurne plastike, koja je više vodootporan i čvrst, nego bilo koji papir materijal.Najveća značajka naše viseće mape s datotekom je u tome što ona ima 2 načina, jedan se koristi kao rotirajući mapa s datotekama, drugi se koristi kao аккордеонная mapa s datotekama, ona može stajati na stolu. Pull-kuka : Naša mapa s datotekama ima 4 povlačenje kuka kad želite staviti ga na stol, samo lagano pritisnite na udicu.Ona će se pretvoriti u proširiv mapu za harmoniku.Kada želite objesiti ga na čekanju radova o podnošenju ormar ormar, jednostavno izvucite kuka, i on će biti sigurno vise u картотечном ormaru. ???? 35 Pojedinih džepova(5 komada) : Širenje 7 boja pojedinih džepova za sigurno odvajanje papira formata A4/ pismo.Svaki džep nudi veliki prostor, расширяясь do 10 inča.Njegova proširivi dno dodaje dodatni kapacitet. ????Dvostruka zaštita datoteka : Zatvorene strane štite dokumente i druge predmete, Naša mapa sadrži dva elastična užad za dvostruku zaštitu važnih dokumenata.jarke boje će vam pomoći da kodirati datoteke za brzu i laku identifikaciju, izbjeći česte pretraživanja i korupcije. ????Jedinstveni dizajn : Širi file organizator će osnažiti u usporedbi s drugim tradicionalnim portfeljima.Naš rainbow file organizator se sastoji od 7 zasebnih džepova, svaki okvir mapa ima obojene kartice.Mape s jasnim oznakama vam omogućuju pronaći točno ono što vam je potrebno.Veličina : crna-5 komada.

Ostale značajke

Najbolje ponude