• Nedavno
Laboratorijska Žlica Za Uzimanje Uzoraka Гемоблло - U - Oblika Laboratorijska Žlicu Od Nehrđajućeg Čelika, Лопаточка Za Miješanje, Лопаточка Za Miješanje Reaktanata, Žlica S Микроповышением (2 kom)

Laboratorijska Žlica Za Uzimanje Uzoraka Гемоблло - U - Oblika Laboratorijska Žlicu Od Nehrđajućeg Čelika, Лопаточка Za Miješanje,

HRK 35.97

KONSTRUKCIJA S DVOSTRUKOM GLAVOM - Ova žlica za uzimanje uzoraka ima U - oblika na jednom kraju i ravnu lopaticu na drugom kraju.U obliku slova DIZAJN ŽLICE - Ova u obliku slova laboratorijska žlica uglavnom se koristi za prijenos ili preradu male količine kemijskih i bioloških uzoraka.JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA - Površina ovog žlice za miješanje glatka i нелипкая, tako da tvar ne ostati na površini i žlice, možete očistiti vrlo lako i povoljno.POUZDANA KVALITETA - Ta laboratorijska lopatica od nehrđajućeg čelika lako hrđa i deformiran, pružajući dugo razdoblje korištenja.NAŠIROKO se KORISTI - Ova laboratorijska lopaticu za miješanje vrlo pogodna za nastavu kemije, uzgoj interesa i laboratorijskih eksperimenata.Opis Ova laboratorijska žlica za uzimanje uzoraka napravljen od nehrđajućeg čelika, koji se razlikuje pouzdane kvalitete i trajnosti.praktičan žlica za miješanje za svoje eksperimente, možete očistiti vrlo lako i jednostavno.Značajke - Boja : Srebrna - Materijal : Nehrđajući čelik - Veličina : 18. 00 X0. 50 X0. 50 cm, 7. 07 X0. 20 X0. 20 inča - Ova žlica za uzimanje uzoraka ima U obliku dizajn na jednom kraju i ravnu лопаточку na drugom kraju.- Ovaj u obliku slova laboratorijska žlica uglavnom se koristi za rukovanje ili prijenos male količine bioloških i hemijskih uzoraka.- Površina ovog žlice za miješanje glatka i нелипкая, tako da tvar ne ostati na površini i žlice, možete očistiti vrlo lako i povoljno.- Ovaj laboratorijske lopatica od nehrđajućeg čelika lako hrđa i deformiran, pružajući dugo razdoblje za korištenje.- Ova laboratorijska lopatica za miješanje vrlo pogodna za nastavu kemije, uzgoj interesa i laboratorijskih eksperimenata.Pakiranje uključuje 2 x Laboratorijski žlice.

Ostale značajke

Najbolje ponude