• Nedavno
Veliki Ormar/Garderoba/Ormar od drveta firma Palace Imports, Bijela, 46 W x 72 U x 21 D. 4 Male police, 1 Vješalica za odjeću, 2 Povlačenje sandučića, 1 Dvorac u paketu. Dodatne Velike Police Prodaju Se Zasebno.

Veliki Ormar/Garderoba/Ormar od drveta firma Palace Imports, Bijela, 46 W x 72 U x 21 D. 4 Male police, 1 Vješalica za odjeću,

HRK 2399.97

Plan počinje od datuma kupnje.Oštećenja proizvoda, u nesrećama, mrlje, suze i suze su pokriveni od prvog dana.Loma i kvara proizvoda snosi nakon jamstva proizvođača.Nema dodatnih troškova za popravak, rezervni dijelovi, radna snaga i dostava je uključena u cijenu.Jednostavan proces za rješavanje reklamacije - podnesite žalbu u bilo koje vrijeme 24/7 putem mobilne aplikacije, online ili na telefon.Otkazati u bilo koje vrijeme, puni povrat novca u roku prvih 30 dana.Možete slati zajedno s darovima.NAPOMENA : Stvarna boja može varirati.Uzorci su poslane na mail za odabir boje na zahtjev. u paketu 5 malih polica.Dodatne velike police prodaju se zasebno. 100% Čvrste Pine Drvo.Dostupan je u 5 boja : Bijela, Crveno drvo, Moka, Honey bor, Jave.Dimenzije : 46"W x 72"U x 21"R".Brodovi su složeni u tri kutije.Potrebna je montaža.Veličina : 46"W x 72"U x 21"R | Boja : Bijela.

Ostale značajke

Najbolje ponude