• Nedavno
Proračunski uvez Ceuku A6 s Конвертами za gotovinu za proračun Uvez i 12 Proračuna listova i 24 Naljepnice za naljepnice Štede novac Planer proračuna s Конвертами za gotovinu Vodootporan za računovodstvo Putni Poklon (Crna)

Proračunski uvez Ceuku A6 s Конвертами za gotovinu za proračun Uvez i 12 Proračuna listova i 24 Naljepnice za naljepnice Štede novac

HRK 44.97

Koverte s gotovinom za izradu proračuna izrađeni su od PVC-a i vodootporan.Veličina proračunske omotnice za novčani sustav je 6,96x3,62 cm.Dizajn otvaranje i zatvaranje na magnet, lako se otvara i završnu knjigu.Osim toga, na vezanje također postoje 2 elastične spojnice za olovke, što je povoljno za vas, da se stavite olovku i pisati u bilo koje vrijeme.Da lako snimati i gledati izvod po vašem računu.Dizajn otvaranje i zatvaranje na magnet,vrlo zgodan za korištenje.Svi oni težiti 0,69 kilograma.Lako je snimati i pregledavati.On sadrži kožne veziva, 12 proračuna listova, 12 omotnica i 24 naljepnice za naljepnice.Želite kontrolirati svoj budžet i uštedjeti novac?Dođite i kupite ga!Značajke : ????Sustav omotnica za gotovinu sastoji se od 1 kožnu uvez, 12 proračuna listova, 12 omotnica i 24 naljepnica. ????【Odlične komponente】 Izrađen od kože materijal, izrađen u klasičnom crnom uvez, proračunski uvez izgleda delikatno i osjeća se ugodno.Pomozite lako snimiti dnevne prihode i rashode.Ova fiskalna mapa se koristi za snimanje vaših dnevnih prihoda i rashoda i upravljanja svojim proračunom, kako bi vam pomogao upravljati svojim sredstvima i kontrolirati ih. ????6 poslovnica na mapi su vrlo pogodne za čuvanje bankovne kartice, kupone, putovnice ili nešto drugo. A 24 malih naljepnica s natpisima će vam pomoći da kategorizirati sadržaja.Napravite svoju mapu više boja i zanimljiv. ????Kožni proračuna uvez ima dobru teksturu i otporni na vodu. ????Dizajn stranice proračuna list sadrži datum, opis, iznos +/- i ravnotežu.Stranica proračuna list je vrlo kratak.Svaki od njih ima različite boje i slika.Držite dobre uspomene i bilješke. ????Ova fiskalna mapa s конвертами s gotovinom može se koristiti kao mape s valutama, mape s računa, mape s znaci, mape s kuponima i sl.Upravljajte svojim proračunom i uštedite svoj novac.On se koristi za bolje upravljanje svojim budžetom i uštedu novca. 12 šarene omotnica za novac izrađen od PVC-a, kao i vodootporna.????【Moćan skup planeri proračuna】 Ovaj skup proračunskih organizatori uključuje 1 proračunski uvez A6 od crne kože, 12 proračuna listova, 12 omotnica A6 različitih boja, u ukupno 24 naljepnice za naljepnice, tako da se možete sortirati sadržaj. ????【Vezivo Sredstvo Za Izradu Proračuna Prtable】 Proračuna uvez ima dužinu od 7,32 inča, širine 5,27 cm i debljine 1,37 inča. Tehničke karakteristike : Boja : crna Materijal : Koža, PVC, Veličina proizvoda : 7,32 x 5,27 x 1,37 inča Težina proizvoda : 317 g/0,69 kilograma Paket uključuje : 1 x 6 prsten veziva 12 x proračuna listova 12 x omotnica A6 24 x Naljepnice za naljepnice Dobrodošli u trgovinu Ceuku!.

Ostale značajke

Najbolje ponude