• Nedavno
Košara za časopise i novine Držač magazin Stalak za novine Stalak za časopise Stalak za časopise na visokom prizemlju Stalak za časopise za kućnu jednostavnu pohranu Stalak za novine Ureda Stalak za časopise (Boja : Smeđa, Veličina : 453920 cm)

Košara za časopise i novine Držač magazin Stalak za novine Stalak za časopise Stalak za časopise na visokom prizemlju Stalak za časopise

HRK 101.40

♚ [Visoko kvalitetni materijal] : Visokokvalitetna polica za skladištenje časopisa, ekološki čista, čvrsta površina, zaštićena od korozije, jednostavan za njegu, obrišite vlažnom krpom. ♚ [Inteligentno skladištenje] : Nezavisne журнальная desk, jednostavan za skladištenje i organizaciju materijala za čitanje, dizajn sa visokim nogama, da materijal za čitanje držani daleko od poda, tako da uvijek držite ih u čisto i suho. ♚ [Dizajn odjeće] : Izuzetna vještina čini proizvodnji prijavite stalak ukras svake kuće, stanovi ili domovi, Vanjski dizajn, jednostavan za gledanje domaćih sadržaja, kompaktan dizajn pogodan za male ili naseljenih prostora. ♚ [Značajan efekt] : Koristite stalci za časopise, organizirati našu početnu život i natjerati ljude da se osjećaju ugodno. ♚ [Aftermarket] : Mi pridajemo veliku važnost iskustva rada s klijentima.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas na vreme, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata, mi ćemo služiti vam od srca.Veličina : 45*39*20 cm | Boja : smeđa.

Ostale značajke

Najbolje ponude