• Nedavno
Košara za časopise, novine, Držač za časopise, Stalak za novine, Glačalo Šuplje Polica za časopise, Polica za časopise za kućnu jednostavnu pohranu, Uredski stalak za časopise (Boja : Crna Veličina : 503013 cm)

Košara za časopise, novine, Držač za časopise, Stalak za novine, Glačalo Šuplje Polica za časopise, Polica za časopise za kućnu jednostavnu

HRK 268.47

♚ [Inteligentno skladištenje] : Nezavisne stalak za časopise, jednostavan za skladištenje i organizaciju materijala za čitanje, šuplje dizajn, nudi skladištenje materijala za čitanje daleko od poda, tako da su uvijek spremljeni u čisto i suho. ♚ [Kvalitetan materijal] : Stalak za časopise izrađen od visoko-kvalitetne željeznog materijala, čiste boje, bez mirisa, lako se brine za zaštićeno od hrđanja površine i može očistiti vlažnom krpom. ♚ [Moderan dizajn] : Izuzetna vještina čini proizvodnji prijavite stalak ukras svake kuće, stanovi ili domovi, Vanjski dizajn, jednostavan za gledanje domaćih sadržaja, kompaktan dizajn pogodan za male ili naseljenih prostora. ♚ [Značajan efekt] : Koristite stalci za časopise, organizirati našu početnu život i natjerati ljude da se osjećaju ugodno. ♚ [Aftermarket] : Mi pridajemo veliku važnost iskustva rada s klijentima.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas na vreme, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata, mi ćemo iskreno vam poslužiti.Veličina : 50*30*13 cm | Boja : crna.

Ostale značajke

Najbolje ponude