• Nedavno
Vertikalni Držač za Štap,Zidni stalak za štapove,Drveni Držač za Štap za lov lososa,Poklon na Dan oca,Najbolji poklon za tatu-tata,Pohrana do 6 ribarskih kombo,ribolov (A)

Vertikalni Držač za Štap,Zidni stalak za štapove,Drveni Držač za Štap za lov lososa,Poklon na Dan oca,Najbolji poklon za tatu-tata,Pohrana

HRK 79.98

????Veličina : 38x16 cm/15x6, 2 inča,Najbolji poklon za tatu Tatu. ????Jednostavna instalacija, jednostavno spustite smuđa i postavite ga na zid ili tamo gdje želite instalirati, a zatim stavite štap na nosač na окуне, možete organizirati i osigurati svoju zamku. ????On je vrlo pogodna za ukrašavanje svoje kolibe, bungalovi ili kolibe na obali jezera, pogodan za smještaj u uredu oca i prikupljanja njegovih omiljenih alata za pecanje. ????Najbolji poklon za ribolov na očev Dan.On je pogodan ne samo za ukrašavanje sobe oca, ali i za pohranu šipki i opreme za ribolov.Za bilo koji štap za ribolov šarana su potrebne za pohranu. ????100% Garancija : mi Smo puni povjerenja u naše proizvode i bezuvjetno jamči vijek trajanja ovih proizvoda.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas.Mi ćemo vam rado pomoći u bilo koje vrijeme.Color : A.

Ostale značajke

Najbolje ponude