• Nedavno
Redo log Košara za novine Držač za časopise Stalak za novine Podni Stalak za časopise Home Jednostavan Stalak za prtljagu časopisa Uredski Stalak za časopise (Boja : Siva Veličina : 46,54328 cm)

Redo log Košara za novine Držač za časopise Stalak za novine Podni Stalak za časopise Home Jednostavan Stalak za prtljagu časopisa

HRK 53.97

♚[Inteligentno skladištenje] : Nezavisne stalak za časopise, jednostavan za skladištenje i organizaciju materijala za čitanje, dizajn sa visokim nogama, koja omogućava skladištenje materijala za čitanje daleko od poda, tako da uvijek držite ih u čisto i suho. ♚[Kvalitetan materijal] : Stalak za časopise izrađen od visoko-kvalitetne željeznog materijala, čiste boje, bez mirisa, lako se brine za zaštićeno od hrđanja površine i može očistiti vlažnom krpom. ♚[Moderan dizajn] : Izuzetna vještina čini proizvodnji prijavite stalak ukras svake kuće, stanovi ili domovi, Vanjski dizajn, jednostavan za gledanje domaćih sadržaja, kompaktan dizajn pogodan za male ili naseljenih prostora. ♚[Značajan efekt] : Koristite stalci za časopise, organizirati našu početnu život i natjerati ljude da se osjećaju ugodno. ♚[Aftermarket] : Mi pridajemo veliku važnost kvalitete usluge kupcima.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas na vreme, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata, mi ćemo iskreno vam poslužiti.Veličina : 46,5*43*28 cm | Boja : siva.

Ostale značajke

Najbolje ponude