• Nedavno
Set noževa za odrezak HISSF od 6 Klasičnih Kompleta pribora za jelo Slr Poliranje od nehrđajućeg čelika 9-Inčni Crnci (6 kom. - Noževi za odrezak, Srebro)

Set noževa za odrezak HISSF od 6 Klasičnih Kompleta pribora za jelo Slr Poliranje od nehrđajućeg čelika 9-Inčni Crnci (6 kom. - Noževi

HRK 41.97

❤PROIZVOD UKLJUČUJE➤ 6 noževa za odrezak, pogodno za svakodnevnu upotrebu, zabave, vjenčanja, hotela, restorana i drugih sadržaja. ❤LAGAN NOŽ S ŠUPLJU KONSTRUKCIJU ZA ZAŠTITU OD PREGRIJAVANJA➤ Nož ima šuplje konstrukcije, koja термостойка da biste zaštitili svoje ruke i ima odgovarajuću debljinu i težinu, povoljno držati i pružiti vam gurmanski ručak. ❤NOŽ ZA ZDRAVE PREHRANE➤ Set noževa za odrezak HISSF 6 kom izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, сверхпрочный, zdraviji, gladak rub bez neravnina, sigurno za pranje u perilici, otporan na hrđu i lako se čisti sa glatkom sjajnom polirani, snažan i izdržljiv u godinama koje dolaze. ❤FUNKCIONALNI➤ niz kvalitetnih konzumnih noževa je idealan za bilo koje formalne ili neformalne aktivnosti, kao što su kuća, hoteli, restorani, okupljanja, zabave, vjenčanja, izlete, kampiranje i tako dalje, Ili kao darove za svoju obitelj i prijatelje. ❤AFTERMARKET➤ Naši proizvodi će biti dobro testirani, ispitani i pakirani prije slanja.Bilo kakva pitanja ili prijedloge na set noževa od nehrđajućeg čelika, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, naš korisnički servis će vam pružiti 100% zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata.Hvala.Veličina : 6pcs | Boja : Srebrna.

Ostale značajke

Najbolje ponude