• Nedavno
Kabel za uzemljenje, uzemljenje, 15 Metara, Kabel s visokim kontinuitet, Uzemljenje uzemljenje. Trenutna veza. Pogodno Za Većinu Popularnih Brandova. Koristite заземляющими tepisi, strunjače, plahtama i mnogim drugim. Zamjena.

Kabel za uzemljenje, uzemljenje, 15 Metara, Kabel s visokim kontinuitet, Uzemljenje uzemljenje. Trenutna veza. Pogodno Za Većinu Popularnih

HRK 26.97

????GDJE KORISTITI : Pogodno za većinu glavnih marki uzemljivača listova, prostirke, jastučići, jastuk pokriva, trake za ručni zglob i tako Dalje??? KOLIKO DUGO : Naš uzemljenje kabel je dužine 15 metara.??? NOŽICA : Priključke na dnu standardne utičnice u Americi/SAD.??? SIGURNOST : Naš kabel za uzemljenje ima otpor sigurnosti 98 Kg Om.To je učinjeno kako bi se spriječilo štete u slučaju skoka napona.Otpor omogućuje napona teče od vas, ali ne i na vas.??? KAKO se TO RADI : Uzemljenje koristi prirodnu energiju zemlje za poboljšanje zdravlja i dobrobiti.Zemlja nosi blago negativan električni naboj.Kada ulazite u direktni kontakt sa zemljom, stojeći bosi ili da koristite uzemljenja, ovaj naboj se prenosi na vašem tijelu.U vašem tijelu ovi slobodni elektroni djeluju kao antioksidansi koji neutraliziraju štetne slobodne radikale i pomaže vam ostvariti mnoge prednosti za zdravlje.Univerzalni kabel za uzemljenje za stopicu uređaja. 15 - noga kabel.Spaja se na utičnicu za uzemljenje ispravno biti temelj svoje proizvode.Radi s заземляющими tepisi, браслетами, tepisi za joge i svim drugim заземляющими proizvodima.

Ostale značajke

Najbolje ponude