• Nedavno
Punjač za skuter REOUG,24 U 20A Plastični Ručni литиевое Punjač za električna skutera na biciklu Izlaz DC29.4 3A SAD-Utikač za napajanje 100-240()

Punjač za skuter REOUG,24 U 20A Plastični Ručni литиевое Punjač za električna skutera na biciklu Izlaz DC29.4 3A SAD-Utikač za napajanje

HRK 75.57

1. 【Kvalitetne materijale】je Izrađen od visoko-kvalitetne plastike, jaka, izdržljiva i dugi vijek trajanja. 2. 【Mali i lagan】Malu veličinu i malu težinu, lako je nositi sa sobom i pohraniti, pogodan za korištenje. 3. 【Visoku razinu sigurnosti】Visoka efikasnost i niska potrošnja energije, sigurna za uporabu. 4. 【Profesionalna izrada】Profesionalna proizvodnja, stabilne karakteristike i visoka pouzdanost. 5. 【Применимый automobil】izuzetna izrada, pogodan za električnog skutera i bicikla.Značajke : 1. Izrađen je od kvalitetne plastike, jaka, izdržljiva i dugi vijek trajanja.2. Male dimenzije i mala težina, lako nositi sa sobom i pohraniti, udoban za korištenje.3. Visoka efikasnost i niska potrošnja energije, je siguran za korištenje.4. Profesionalna proizvodnja, stabilne karakteristike i visoka pouzdanost. 5. Izuzetna izrada, pogodan za električnog skutera i bicikla.Specifikacija : Stanje : 100% potpuno Novi Tip modela : Skuter Materijal za punjenje : plastika Boja : Kao što je prikazano na slici Kvaliteta : 1 kom. Izlaz : DC29.4 V 3 APlug : US Napon : 100-240 Težina : Oko 401g pakiranje Veličina : Oko 22x11x5. 5 cm/8. 66x4.33x2.17 inča.wang-uređivanje teksta{font-family : 'Arial' !važno;}. wang-tablica za uređivanje teksta {border : 1px #000;border lijevo : 1 piksel puna #000;}. van uređivati tekst tablicu td. van uređivati tekst tablicu th {granica na dnu : 1 piksel puna #000;border desno : 1 piksel puna #000;uvlačenje : 3 5 piksela piksela;}. van uređivati tekst tablicu th {poravnanje teksta : centrirano;}Lista paketa : 1 x Scooter Napomena : 1. Nikad ne punite ne punjive батареи2. Za upotrebu u zatvorenom prostoru, budite oprezni s kišom, tijekom procesa punjenja punjač strogo je zabranjeno zatvoriti, potrebno ga je staviti u dobro prozračenom месте3. Ne priključite punjač u električne automobile ili na заряжающиеся электромобили4. Čuvajte plamen, iskre i взрывоопасного plina, kako bi izbjegli opasnost od požara 5. Ako je kabel za napajanje oštećen, mora biti zamijenjen voditelj proizvodnje ili profesionalac, kako bi se izbjeglo опасности6. Isključite izvor napajanja prije priključivanja ili isključivanja punjača i baterije.

Ostale značajke

Stanje:
100% Potpuno Novi Tip stavke
.wang-urediti-tekst{ :
font-family:
Arial !važno;
.wang-urediti-tekst tablicu { :
granica-gornja:
1 piksel puna #000;
granica-lijevo:
1 piksel puna #000;
.wang-uređivanje teksta, tablice td, :
.wang-uređivanje teksta, tablice th { :
border-bottom:
1 piksel puna #000;
granica desno:
1 piksel puna #000;
nadjev:
3px 5px;
.wang-uređivanje teksta, tablice th { :
poravnanje teksta:
centar;
}Popis paketa:
1 xScooter ChargerNote

Najbolje ponude