• Nedavno
Ekstremni Soft Touch-Gornje Kućište Prednja strana kućišta Rezervni Dijelovi za prednjoj strani, sa Strane Vodiča za Kontroler Microsoft Xbox One X i One S (Narančasta)

Ekstremni Soft Touch-Gornje Kućište Prednja strana kućišta Rezervni Dijelovi za prednjoj strani, sa Strane Vodiča za Kontroler Microsoft

HRK 52.77

Kompatibilni modeli : Ultra pogodan za Xbox One X Nije kompatibilan s kontrolerom Xbox One Elite, u Potpunosti odgovara došao sa svih strana; Pravilno sjedi na sve зажимах.Paket uključuje : 1 * Kućište prednje ploče ; 1 * Desne bočne vodilice; 1 * Lijevi bočni nosači;1*Alat za otvaranje kućišta;1 * Odvijač T8 H; 7* vijke. (VAŽNO : Kontroler i ostali detalji u paket ne uključuje.).Vještine potrebne instalacije : Potrebno je da se kupci rastaviti kontroler za instalaciju ovog prednje ljuska ljuska; Potrebno je da klijenti su upoznati s preinake kontroler.Prilagođena funkcija : narančasta Mat boja izgleda odlično; Odličan gladak hvatanje, blag u ruci i na dodir svilenkasta; Protuklizni, ne znojenje tijekom dugog perioda igre.Mi znamo da je vaša ljuska kontroler-to je više nego samo plastični pribor.To je tvoj закадычный prijatelj, tvoj rob, tvoj borbeni prijatelj.To je razlog zašto mi koristimo samo najbolje detalje i vrlo svijetle boje, jamčiti najvišu kvalitetu naših kontrolera.To je brz i jednostavan način za podešavanje vašeg kontrolera.Izrađen od izdržljivog ne-toksičan ABS-plastike.Bez mirisa.To je prekrasno promjena u odnosu na dosadan uobičajena crnom bojom, bez trošenja mnogo novca.Prilagodite svoj kontroler za Xbox One X ili Xbox One S. Tekstura nije gumenih završiti.Umjesto toga, to je polu-gladak, mat meke plastike. 1* Prednji ljuska. 1* Desne bočne vodilice. 1* s Lijeve bočne vodilice. 1* Otvorite alat ljuske. Odvijač 1* T8 H. 7* Vijke.

Ostale značajke

Najbolje ponude