• Nedavno
POMOĆNIK Za MASKU | Unutarnja Donja Rama Meke Silikonske Maske Za Lice. Umetak za nosač maske pružaju dodatni prostor i udobnu sobu za disanje. Štiti make-up i ruž za usne. Može se oprati + Višekratnu upotrebu (Veličina-Za odrasle)

POMOĆNIK Za MASKU | Unutarnja Donja Rama Meke Silikonske Maske Za Lice. Umetak za nosač maske pružaju dodatni prostor i udobnu sobu

HRK 29.85

**Visoko kvalitetni materijal** Lako надеваемый silikon potporanj, kvalitetan silikonski materijal, mekan, gladak i udoban, ne-toksičan, ne iritirajući i bezopasne su za kožu, lako моющийся i za višekratnu upotrebu. **Zgodan dizajn asistent na masku** Zgodan dizajn asistenti masku pruža maksimalnu ugodan dah na duže vrijeme, Pomoćnik za masku također će ograničiti magli oko bodova i štiti od размазывания šminke i uništiti ruž za usne, Asistent na meniju će spriječiti isključivanje vašeg glasa, savršen za nastavnike i konobari. **Lako se čisti** Maska-asistent lako se čisti, silikonski materijal podatan i za višekratnu upotrebu. **Savjeti za pomoćniku maske** Asistent maske može biti ušivenim u svoju korisničku masku s nekim debelim, kako bi stalno ostati na njemu. Pakiranje ** Asistent na masku 1 Pakiranje dolazi s 3 kvalitetnim višekratne silikonskim nosača za maske za lice (ne uključuje masku ili krpom).

Ostale značajke

Najbolje ponude