• Nedavno
36 Kom. Velike Šablone Slova Abecede i Digitalni Šablone Šablone za Višekratnu upotrebu Slova za Crtanje na Drvenoj Zid Tkanina Kamena Ploča Staklo (4 inča)

36 Kom. Velike Šablone Slova Abecede i Digitalni Šablone Šablone za Višekratnu upotrebu Slova za Crtanje na Drvenoj Zid Tkanina Kamena

HRK 20.97

【Slučajnost slova i brojeva】- Ovaj skup matrica za crtanje se sastoji od 26 velikih slova i 10 brojeva.Ukupno 36 komada,možete ih koristiti u bilo kojoj kombinaciji. 【Za višekratnu upotrebu i lako periva】- Naše šablone za velikih slova izrađene od PET plastike,trajno i postojano.Oni su rezani laserom,i u njima nema oštrih rubova,što je sigurno za djecu.Nakon upotrebe očistite ga blagim sapunom i vodom,prikladan za ponovno koristiti i pohraniti. 【Način korištenja】- prvo,nanesite šablone na ono mjesto,gdje morate slikati,a zatim koristite traku lagano osigurajte druge, i nema potrebe za uporabu ih previše teško da ih je lako koristiti ponovno.A zatim koristite četke,распылительную boje,krede,akvarel olovke,markeri ili drugu boju za crtanje željenog. 【Široku primjenu】- Površina ovih matrica slova abecede glatka,možete ih koristiti u drvetu,papiru,staklu,льне,metalu,kamenu,polu,karoseriji automobila i drugim sredinama u skladu sa svojim umjetničkim stvorenja.Također se može koristiti kao poklon za prijatelje ili obitelj.To može pomoći u poboljšanju praktične sposobnosti,maštu. 【Kvalitetu usluge】- matrica Veličina slova je 4 x 4 inča,koji je pogodan za svakodnevnu upotrebu.Ako niste zadovoljni s našim proizvodima,molimo vas, kontaktirajte nas na e-mail.Naš cilj je klijentima pružiti najbolje proizvode i usluge.

Ostale značajke

Najbolje ponude