• Nedavno
Električna vitla OPENROAD 3000 Funti 12 Volti, Vitlo za atv/UTV/Boat, Komplet za električna vitla 3000 £ 1360 kg, s Kabelom za vitla 12 m /39 metara, Kit za popravak Električnog vitla za off-road (3.000 funti Crna)

Električna vitla OPENROAD 3000 Funti 12 Volti, Vitlo za atv/UTV/Boat, Komplet za električna vitla 3000 £ 1360 kg, s Kabelom za vitla

HRK 64.20

Od Strane Neljudskih Okolnosti Za Drugu Polovicu Slobodan Povratak.Uvijek Pazite Da Oko Bubnja Vitla Je Обмотано Najmanje Pet Punih Namotaja Užeta Vitla. 1 x Set Pričvrsnih Vijaka Od Nehrđajućeg Čelika.Domet bežičnog daljinskog upravljača iznosi 10 am daljinski Upravljač koristi sustav na kopnu valova, na koju ne utječe signala, omogućujući vam da to učinite u prirodi. 1 x Фэрлидд.Pri Radu S Vitlom Uvijek Nosite Zaštitne Naočale I Teške Rukavice. ▲ Je opremljen 【2 bežičnim crvenih daljinskih upravljača daljinski upravljač i 1 žičanim daljinskim upravljačem】, koji se mogu održavati korištenje vitla u različitim uvjetima. 1 x kontrolna Jedinica.Uvijek Isključite Motor Automobila, Kada Je I Vitlo Ne Koriste. 1 x Montažna Ploča.Ovaj Umotan Kabel Omogućuje Valjkom Izvući Kabel Vitla I Premještanje Tereta.Bez strujnog udara vijek trajanja može biti produžen, i električni stroj može raditi pod povoljnim opterećenjem.Neljudskih Okolnostima U Roku od godinu dana Besplatna Zamjena Pribora.Uvijek Držite Područje Oko Vozila, Vitlo, Spona Vitla I Tereta, Daleko Od Ljudi (Osobito Djece).Pri pokretanju motora s permanentnim magnetom struje postepeno povećava, ali ne veća od nazivne struje. 1 x Upravljanje Коромыслом s kopčom na Štap. 2 x Bežičnog Daljinskog upravljača. ▲ Vitlo OPENROAD ima garanciju na proizvod 1 godina i doživotno tehničku podršku proizvoda.000 funti linearna brzina iznosi 2,3 ft/min, a struja motora iznosi 145 ampera. ▲【Motor s permanentnim magnetom od bakrene žice dc 12 1,0 l.Trenje Je Ugrađen Od Strane. 1 x Crveni remen.

Ostale značajke

Najbolje ponude