• Nedavno
Netaknuta Izvrsna Pink Гималайская Sol - Vrlo fini žito - u POTPUNOSTI Odgovara Prirodnim Organskim standardima, Certificiran kao Košer Superioran u odnosu na Morske Soli - Hranjiva tvar za Sladokusce od Čistog Kristala, Bogata mineralima za zdravlje (Paket je 2,5 kilograma)

Netaknuta Izvrsna Pink Гималайская Sol - Vrlo fini žito - u POTPUNOSTI Odgovara Prirodnim Organskim standardima, Certificiran kao Košer

HRK 50.85

???? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????? ???????????????? ???????????????? : Vaše ukusna jela zaslužuju gourmet soli.Netaknuta izvrsna pink Гималайская Сверхтонкая sol ima savršenu kvalitetu, tako da možete kuhati jela kuhara visoke kvalitete. ???? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????? : Naša ambalaža je isto kvalitetan, kao i naša sol.Njegova torbica munje olakšava otvaranje i zatvaranje, kako zadržati svježinu i miris soli. ????️ ???????????????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????????? : Naša pink гималайская sol vrhunske sorte super za arome za жареному mesa i ribe, kao i dobro u kombinaciji s jajima, povrćem, varivima, paste, salate, kolače. ???? ???????????????????????????? ???????????????????????????????? : Pink гималайская sol je poznata po tome što sadrži manju koncentraciju natrija, što je standardna sol, pri tome je bogata mineralima, uključujući kalcij, Magnezij, Kalij, bakar i željezo. ????️ ???????? ???????????????????????????? ???????? ???????????? ???????????????????????????????????? : Naša sol odgovara Organski zahtjeve, potvrditi kao Košer, Star-K, Bez GMO, Bez glutena, bez Anti-Слеживающихся agenata.. isto Tako prirodno, kao što su Himalaji.Vegan.Bez GMO.Vegan.Pink гималайская sol je poznat po nižim udjelom natrija, od obične soli, a također je bogata mineralima, kao što su kalcij, magnezij, kalij, bakar i željezo.Ovaj paket sadrži kvalitetnu ružičaste гималайскую sitnu sol vrhunske kvalitete, tako da se pripremite svoje ukusna jela ovom solju za sladokusce.Naša pink гималайская sitnu sol odlično za arome za жареному mesa i ribe, kao i dobro u kombinaciji s jajima, povrćem, varivima, paste, salate, kolače.To je ono što razlikuje našu гималайскую ružičaste sol od ostalih : .Веганская.Ne-ГМОВеган.

Ostale značajke

Najbolje ponude