• Nedavno
57 Kom. Skup Ručne Bušilice, Ručna električna Bušilica s cijevi, 46 Kom. Bušilice s twist i 10 Kom. Mini Bušilica za tiskane pločice za Izradu Nakita od Polimernih Smola i Gline (0,1-1 mm, Bušilica za tiskane pločice Slučajnog boje)

57 Kom. Skup Ručne Bušilice, Ručna električna Bušilica s cijevi, 46 Kom. Bušilice s twist i 10 Kom. Mini Bušilica za tiskane pločice

HRK 159.60

Što dobivate : ovaj set ručnih vježbi uključuje 1 komad ručne bušilice s штифтовыми cijevi, 46 kom. vježbi s mikro-okretanjem i 10 kom. mini-bušilice za pcb, samo 57 kom. za svoj rad na rezbarenje svojim rukama.Ručna bušilica sa штифтовыми cijevi : izrađen od aluminijske legure, ova ručna bušilica sa штифтовыми cijevi izdržljiv i jak, opremljen zaštitnika s 3 pandža i podesivom kopčom u rasponu od 0,3 - 3,4 mm, njegov rep se može rotirati, on je izdržljiv i jednostavan za korištenje.Mini bušilica za tiskane ploče : mini bušilica za tiskane pločice izrađene od karbida volframa promjera koljenica je oko 3,175 mm, ukupna dužina-cca. 38 mm, koji su pogodni za obradu pcb-a, konvencionalne ploče FR-4, CEM-3, SMT, CNC, kalupa, plastike, pcb, karbonskih vlakana i kompozitnih ploča i tako dalje.Bušilice s mikro-sajlom : bušilica sa mikro-sajlom imaju male težine i kompaktne dimenzije, ne zauzimaju viška prostora, su dobrim alatima za obradu drveta, plastike, guma, PVC, oraha, drveta, kosti, kuta, amber, masline, staklenih vlakana i drugih materijala.Praktičan, prenosiv : skup ručne bušilice lako nositi sa sobom, ili pohraniti u setu alata ili u džepu, što čini vaš svakodnevni rad više zgodan.Oni su prikladni za montažu elektronike, alata, izradu modela, navijanje, uređenje kuće i tako dalje.

Ostale značajke

Najbolje ponude