• Nedavno
Set alata za aluminijske kolica Arcwares 799 kom. Srebrna, Kit za popravak kuće, Set kućnih ručnih alata, s pojasom za alate,Poklon na Dan oca (Crna)

Set alata za aluminijske kolica Arcwares 799 kom. Srebrna, Kit za popravak kuće, Set kućnih ručnih alata, s pojasom za alate,Poklon

HRK 509.97

????【Kompleta alata 799 kom.】Skup alata 799 kom. sadrži alate potrebne za većinu manjih popravaka u kući. ????【Osnovne alate za DIY】Ovaj kompaktni set alata sadrži najviše korisnih alata za osnovne popravka kućnog opreme DIY. ????【Oplemenjeni Čelik】Alati za popravak kuće izrađene su od visokokvalitetnog čelika i imaju kromirane visoke razine poliranje. ????【Besplatan vodootporan pojas za alat】Oxford Tkanina, vodootporna i otporna na habanje.Zaštita od ogrebotina i udaraca, tako da možete koristiti svoju torbu za alat u roku od nekoliko godina.s punim rasponom kutije za alat, tako da možete lako za nošenje alata. ????【Radiouredaj kutija za alat】Skup kućanstvo ručnih alata-to je torba za kolica, koji je izrađen od aluminijske legure.Alat setovi izgledaju kao kofer, pa ih slobodno možete vući bilo gdje.To je dobar izbor za poklon za Valentinovo.Alat dolazi s nizom od 799 predmete, uključujući alate od 187 predmeta i plastične trake alata od 500 predmeta, rukavice i pojas za alate za uređenje doma, automobila, spavaonica.Sve alate.U usporedbi s drugim alatima, izgled skupa alata 799 izrađen od aluminija, koji je više izdržljiv.Alati izrađeni su od nehrđajućeg čelika, koja je više izdržljiv.Svaki skup alata dolazi s zaštitnika, kako bi izbjegli gužvu.Što je još važnije, u skup alata postoji opruga.kamo bi ti otišao.Zato ga možete nositi sa sobom i uštedjeti trud.Što čekate?Jedan proizvod za rješenje vašeg problema!.Pružiti korisnicima najbolje iskustvo s proizvodom, uveli pojas za alat, i možete odabrati alate za korištenje u setu alata.Lako nositi sa sobom.Pojas za alat izrađen od tkanine Oxford za trajnost.Možete ga koristiti s povjerenjem!.

Ostale značajke

Najbolje ponude