• Nedavno
Turpija za nokte Feecy za akril nokte Prirodne nokte 150 240 Turpija za nokte za Profesionalnu brusni ploča Za razdvajanje noktiju u rasutom stanju (Pakiranje od 15 kom)... (NF150240-15шт.)

Turpija za nokte Feecy za akril nokte Prirodne nokte 150 240 Turpija za nokte za Profesionalnu brusni ploča Za razdvajanje noktiju

HRK 23.97

【Visoke kvalitete】- akril noktiju datoteke visoke kvalitete, trajna, izdržljiva i ne savijati kada se koristi; idealni su kako za profesionalne noktiju saloni, tako i za опиливания nokte kod kuće. 【Obostrane turpija za nokte】- obostrani noktiju datoteke za akril nokte i prirodnih noktiju : 100 borbenost (vrlo gruba i gruba, savršen za подпиливания akril nokte), 150 borbenost (gruba za akril nokte) i 180 borbenost (srednje крупности, za подпиливания akril nokte i prirodnih noktiju) i 240 borbenost (male, za prirodne nokte). 【Univerzalna upotreba】- oni dobro rade za rezanje, poliranje, davanje oblika акриловому ногтю i uklanjanje gela za nokte.Također je pogodna za njegu kućnih ljubimaca. 【Broj t savijanje.Trajat će duže.s kutiji za jednostavnu pohranu.Više izbora na različitim žitaricama.Dizajn : u obliku polumjeseca.Broj : pakiranje od 15 kom. Veličina kutije : 7,5 x 2,8 x 1,2".Obostrane : 100 borbenost za подпиливания umjetnih noktiju; 150 240 za prirodne nokte.Vunast noktiju datoteke, izrađene od visoko kvalitetnih materijala, učinkovito rade za rezanje, poliranje, davanje oblika акриловому ногтю i uklanjanje gela za nokte (također pogodan za njegu kućnim ljubimcima).Idealne su kako za svoje profesionalne маникюрного salona, tako i za kućnu njegu noktiju.Dizajn : u obliku polumjeseca Broj : pakiranje od 15 kom. Veličina kutije : 7,5 x 2,8 x 1,2"Obostrane : 100 borbenost za подпиливания umjetnih noktiju; 150 240 za prirodne nokte.Vunast noktiju datoteke, izrađene od visoko kvalitetnih materijala, učinkovito rade za rezanje, poliranje, davanje oblika акриловому ногтю i uklanjanje gela za nokte (također pogodan za njegu kućnim ljubimcima).Idealne su kako za svoje profesionalne маникюрного salona, tako i za kućnu njegu noktiju.

Ostale značajke

Najbolje ponude