• Nedavno
10-inčni kružnom svjetiljka s pomičnim držačem za stativ 50 inča, led pita svjetiljke Sensyne s držačem mobilnog telefona za izravan prijenos/Make-up/Video na YouTube/TikTok, kompatibilne sa svim telefonima.

10-inčni kružnom svjetiljka s pomičnim držačem za stativ 50 inča, led pita svjetiljke Sensyne s držačem mobilnog telefona za izravan

HRK 149.97

【Visoka svjetlina prilično lagan, ali čvrst.Da biste ga otvorili, potreban je samo trenutak i par minuta, kako biste pričvrstili lampa, držač telefona, a zatim možete biti blokiran u svakom željenom položaju od 16 cm do 51 cm. - Bežični daljinski upravljač dobro radi s telefonima Android i i Phone, omogućuje lako pokretanje/zaustavljanje snimanja bez potrebe dirati telefon. - Opremljen sa najnovijim dizajnom rotiraju za 360 stupnjeva držača telefona za портретного profila (vertikalni) ili landscape režim (horizontalni). - Ovaj tematski ac/dc u usporedbi s tradicionalnim USB napajanjem, ne samo da poboljšava pokrivenost više od 50% u usporedbi s bilo kojim drugim modelima s napajanjem preko USB-a, ali i ima duži vijek trajanja.

Ostale značajke

Najbolje ponude