• Nedavno
USB 3.0 iz muški na USB 3.0 Ženski AUX Skriveno pričvršćivanje Produžni Kabel za Auto nosač za Auto Kamion, Brod Motor Panel ploči s instrumentima -(3 ft - 1 metar)

USB 3.0 iz muški na USB 3.0 Ženski AUX Skriveno pričvršćivanje Produžni Kabel za Auto nosač za Auto Kamion, Brod Motor Panel ploči

HRK 28.50

Dash Skriveno Pričvršćivanje USB-Nastavak Za Montažu Дашбард-Doc.High-speed produžni kabel, USB3.0 s USB priključkom za auto, pomorski brod, bicikla, motocikla i sl. Dolaze s takvim dodacima, kao što su vijci, maska, komponente za skrivenu ugradnju i poklopac za instalaciju na торцевую ploču ili neku drugu površinu.Priključi uređaji koji koriste USB priključci tipa A. Promjer X Visina : 1,26" X 1,77", jednostavno sjedne u otvor promjera 28-30 mm, kabel duljine 3 m - 1 metar.USB FLASH DRIVE AUX ULAZ STANDARDNI USB 3.0 FLASH DRIVE ŽENSKI NA MUŠKI USB, može se koristiti i u automobilima, morskih brodova, bicikle ili motocikle.Za ugradnju u postojeće ili nove rupe na ploči s instrumentima uključeni kao dodaci, kao narukvica, komponente za tajne montažu, vijci i poklopac.Značajke Značajke s vodootporna panel/komandne ploče s gumenim poklopcem štite stub od kiše ili vode.Dolazi s priključkom USB3.0 i kabelom, što je 10 puta brže nego tradicionalni produžni kabel, USB2.0.Kabel podržava struje do 2 ampera, koji se brzo puni vaš uređaj. Paket uključuje pribor za ugradnju postojećeg otvora za skrivenu ugradnju ili rupe DYI na ploči s instrumentima. Opseg isporuke 3-noga produžni kabel, USB 3.0 + dijelovi za skrivenu ugradnju kao što su vijci, narukvica i poklopac.

Ostale značajke

Najbolje ponude