• Nedavno
Potopna grijač GAMTOOCA,Kuhalo prijenosni Ковшовый grijač snage 1500 W s poklopcem od nehrđajućeg čelika Šipka za Bojler s digitalnim termometrom za bazen,Kadu, bazen(Crna)

Potopna grijač GAMTOOCA,Kuhalo prijenosni Ковшовый grijač snage 1500 W s poklopcem od nehrđajućeg čelika Šipka za Bojler s digitalnim

HRK 71.97

【Grijanje vode u nekoliko minuta】Potopna električni grijač povećava učinkovitost grijanja vode i prokuha 5 litara vode za samo nekoliko minuta, sve što trebate učiniti je jednostavno spojiti grijač za vodu, a zatim uključite napajanje 120 U, jednostavan za korištenje. 【Jednostavnost korištenja】Stavite potopna grijač za vodu u posudu namijenjenu za pohranu kipuće vode, napunite posudu vodom, da se potpuno zatvorite zaslon uronjenog grijača(uključujući zaštitni poklopac od nehrđajućeg čelika i plastični dio), priključite prijenosni grijač vode na ispravno uzemljenu utičnicu izmjenične struje napona 120, pobrinite se da laptop potopna grijač uključen, osjetite razliku nekoliko minuta!. 【Visoke kvalitete, tako da možete kupiti s povjerenjem. ★U paket je uključeno : 1*paket grijača kante (baterije nisu potrebne) 1 *digitalni termometar (s baterijom).

Ostale značajke

Najbolje ponude