• Nedavno
DAN kod KUĆE 40 Komada Dječje Vješalica Plastični Cijevni Dječji Vješalice Đonovi Vješalica za Odjeću za Djecu (Crna,11,7 inča)

DAN kod KUĆE 40 Komada Dječje Vješalica Plastični Cijevni Dječji Vješalice Đonovi Vješalica za Odjeću za Djecu (Crna,11,7 inča)

HRK 88.80

【KRUPAN DJEČJE VJEŠALICA】 je Izrađen od otpornog i postojano plastike, koja će trajati godinama.Čvrste plastike dječje vješalica HOUSE DAY je izrađen od plastike i,da, može primiti do 6 kg, na primjer, kaput, traperice, kao i cijelu dječju odjeću. 【NOVI DIZAJN non-slip VJEŠALICE】Зазубренная za odjeću s remenčićima,odlično za vješanje haljine,suknje.Sučelje je gladak, tako da ne brinite se, da je on kuka ili uništiti odjeću za svoje dijete.Ova urezivanje i pojačana ramena s obje strane pružaju sigurnosni pojasevi i trajnost. 【STANDARDNE DJEČJI VJEŠALICE】Skup od 40 skupio s idealnim dimenzijama svaka : 11,7"Lx 6,5"W x debljina 1/4 inča.Idealna veličina za djecu i dječje odjeće. 【Vodite računa O ODJEĆI VAŠEG DJETETA】Proizveden od ekološki čistog plastike,naše plastične dječje vješalice nemaju srha ili bljeskalica, za razliku od ostalih cevnih skupio.Za razliku od baršuna vješalice za odjeću nije ostavio dlake .Također oni mogu savijati, ali ih nije lako razbiti. 【PROFESIONALNI BRAND】HOUSE DAY-to je brand specijaliziran u većini vrsta vješalice za svakodnevnu upotrebu, koji se prodaje kao pojedincima, tako i poslovanje na svjetskim tržištima.Njegova napredna tehnologija omogućava mu pružiti vam najvišu kvalitetu proizvoda.

Ostale značajke

Najbolje ponude