• Nedavno
Košara za časopise i novine Držač za časopise Stalak za novine Ureda stalak za časopise Stalak za časopise za kućnu jednostavnu pohranu Police za časopise (Boja : Metalik boja, Veličina : 784232 cm)

Košara za časopise i novine Držač za časopise Stalak za novine Ureda stalak za časopise Stalak za časopise za kućnu jednostavnu pohranu

HRK 484.32

♚ [Visoko kvalitetni materijal] : Visokokvalitetna polica za skladištenje časopisa, ekološki čista, čvrsta površina, zaštićena od korozije, jednostavan za njegu, obrišite vlažnom krpom. ♚ [Moderan dizajn] : Izuzetna vještina čini proizvodnji prijavite stalak ukras svake kuće, stanovi ili domovi, Vanjski dizajn, jednostavan za gledanje domaćih sadržaja, kompaktan dizajn pogodan za male ili naseljenih prostora. ♚ [Inteligentno skladištenje] : Nezavisne stalak za časopise, jednostavan za skladištenje i organizaciju materijala za čitanje, dizajn sa visokim nogama, omogućava da se materijal za čitanje držani daleko od poda, tako da su oni uvijek čuva u čistoći i suhoće. ♚ [Značajan efekt] : Koristite stalci za časopise, organizirati našu početnu život i natjerati ljude da se osjećaju ugodno. ♚ [Aftermarket] : Mi pridajemo veliku važnost iskustva rada s klijentima.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas na vreme, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata, a mi ćemo iskreno vam poslužiti.

Ostale značajke

Najbolje ponude