• Nedavno
Okviri za registarske tablice CK Formula Crne Boje, Aluminij, Metal, 2 Pre-Просверленных Rupe za vijke s Po kit Univerzalni Ukrcaj, Siguran Za pranje Automobila, otporni Na vodu, 2 Kom.

Okviri za registarske tablice CK Formula Crne Boje, Aluminij, Metal, 2 Pre-Просверленных Rupe za vijke s Po kit Univerzalni Ukrcaj,

HRK 71.97

????PERSONALIZIRANI IZGLED : Upravljajte vozilom s okviri za registarske tablice, prekrivena hladnim crne boje, da impresionirate svoju obitelj i prijatelje.Naša metalna površina svakako će vas ostaviti i svoju vožnju zadovoljni i stilski. ✔️ DIZAJN S TANKIM RUBOM : Naš običaj okvir za prednje i stražnje registarske pločice su posebno dizajnirani s tankim rubom, za prikaz oznake/naljepnice s imenom države i registracije.Prihvaćeni od većine registarskih tablica u SAD i Kanadi, to je pravi izbor za vaše putovanje.??? ️ VISOKE KVALITETE : Naš aluminij metal industrijsku izdržljiva i lako.To pomaže u zaštiti vaše registarske pločice od savijanja ili korozije.Oni ne samo da nisu osjetljivi na koroziju, ali i zaštićeni od atmosferskih utjecaja i sigurno za pranje automobila.??? Protiv krađe DIZAJN : Sigurno učvrstite novi okvir za ploče.Protuprovalni kape namijenjene za pričvršćivanje držača ploče na vašem vozilu, a bez sumnje će vas iznenaditi besprijekorno vožnje!.??? JEDNOSTAVNA INSTALACIJA : Potvrdite okvir ploče za nekoliko minuta! 1. Izbrišite postojeći okvir. 2. Umetnite vijke od nehrđajućeg čelika u okvir s 2 rupe i pričvrstite ih na svoj automobil. 3. Čvrsto zatvorite okvir s poklopcem.Bušenje ili izmjene nisu potrebne. 1. Izbrišite Postojeći Okvir. 2. Umetnite vijke od nehrđajućeg čelika 2 otvora na kućištu. 3. Osigurajte Stražnjih Zasunom i Навинтите na Automobil. 4. Vijci poklopca s poklopcem.

Ostale značajke

Najbolje ponude