• Nedavno
Za jednokratnu upotrebu deke za saune, prekriva Deka, Umetke za omatanje tijela, Navlake za plastične vrećice unutar Deke za saune u krajnjem infracrvenom području, Pribor za salon za Uljepšavanje, Spa centra, Saune, Terapije Tijela, Kućnu upotrebu, 50 pak.

Za jednokratnu upotrebu deke za saune, prekriva Deka, Umetke za omatanje tijela, Navlake za plastične vrećice unutar Deke za saune

HRK 111.00

1.Za jednokratnu upotrebu linijski brodovi za deke za saune : Kada koristite deka za saune, pakovanje vašeg tijela plastičnom folijom za znojenje može pomoći da ne ostavljaju puno znoja u dekicu, što je povoljno za vas u cistoci i higijeni. 2.Visoko kvalitetni materijal : Ovaj paket za saune je izrađen od visoko-kvalitetne plastike, koji se razlikuje visoke čvrstoće, otporan na visoke temperature, da ga lako razbiti i on ima dobru transparentnosti. 3.Sigurno i pouzdano : Jednokratne plastične kostime za saune su sigurni i pouzdani, posebno kada ste u hotelu ili salon za uljepšavanje, to vam nije lako dirati одеялу za saune, tako da ne morate brinuti o перекрестном zaraze. 4.Široka primjena : to jednokratna plastična navlaka za saune нарезана i аккуратна , čist i higijenski, jednostavan za korištenje i često se koristi u kozmetičkom salonu, sauni, kućne sauni, terapija tijela, znojenje/gubitka težine,udaljenost infracrvenom području,području medicine i drugih srodnih načinima korištenja. Jamstvo kvalitete 5.100% : Zadovoljstvo kupaca je naš prioritet.Kupite pakete za jednokratnu upotrebu saune, ako imate bilo kakvih problema, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi smo odlučili da ih za vas prvi put.

Ostale značajke

Najbolje ponude