• Nedavno
Ludi Prodaju Polica za kupaonicu, Držite Stalak Suhim klinasto, Kupaonica Soba u hotelu(Pogodno za cijevi kvadratnog 3018)

Ludi Prodaju Polica za kupaonicu, Držite Stalak Suhim klinasto, Kupaonica Soba u hotelu(Pogodno za cijevi kvadratnog 3018)

HRK 251.70

Dobar način organizirati vaše četkice za zube, pastu za zube i čaše za ispiranje, održavanje reda u vašoj kupaonici.Jednostavna instalacija bez bušenja, bez ljepila, visinu police može regulirati, mogu se postaviti u skladu s potrebama visine.Dizajniran za organizacije za kosu, aparat za brijanje,četkica za zube i ostale sitnice, da pomaže vam uštedjeti puno prostora.Vrlo je praktičan, odlično za kućnu upotrebu u wc ili kupaonicu.Šuplje dizajn može ispustiti vodu i spremi stalak suha.Odvojiva donja ploča za lako čišćenje. 1. Šuplje dizajn može ispustiti vodu i spremi stalak suha.Odvojiva donja ploča za lako čišćenje.2. Dizajniran za organizacije za kosu, aparat za brijanje,četkica za zube i ostale sitnice, da pomaže vam uštedjeti puno prostora. 3. Dobar način organizirati svoje četkice za zube, pastu za zube i čaše za ispiranje, održavanje čistoće-u kupaonici.4. Vrlo praktičan, odlično za kućnu upotrebu u wc ili kupaonicu.5. Jednostavna instalacija bez bušenja, bez ljepila, visinu police može regulirati, može se postaviti u skladu s potrebama visine.

Ostale značajke

Stanje:
100% Potpuno Novi
Tip proizvoda:
Vješalica za Kupaonicu
Materijal:
trbušne press
Boja:
Crna
Dodatni tip:
Trg Rupa, Kružni otvor
Veličina:
Approx. 32 x 12 x 6.5cm / 12.6 x 4.7 x 2.6in
Težina:
Approx. 325g / 11.5oz
Popis paketa:
1 x Vješalica za kupaonicu :
1. Molim vas, dopustite pogrešci 13 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. :
2. Monitor nije kalibriran jednako, boja elementa, prikazan na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molim, uzmi ovaj kao standard. :
3. Pogodan za podizanje šipke promjera 24 mm / 0,9 inča. :

Najbolje ponude