• Nedavno
Ледорубы HAKCHERT sa sigurne Drvenom drškom.Ледорубы za разбивания leda.Alat Za Petu Leda.Ледорубы za kuhinje.Kuhinjski alat.Lopta drobilice.Drobljeni Led.Drobilica leda.Led Motika Za Samoobranu. (2 u 1)

Ледорубы HAKCHERT sa sigurne Drvenom drškom.Ледорубы za разбивания leda.Alat Za Petu Leda.Ледорубы za kuhinje.Kuhinjski alat.Lopta

HRK 41.97

【Kvalitetne materijale】 ledene trozubac i led motika izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 304 i masivnog drveta oraha. 【Sigurnost】 led motika uključuje poklopac za pohranu, a trident za led opremljen s mekim gumenim poklopcem, tako da ne morate brinuti o tome da vas mogu povrijediti oštre bodlje, kada nisu u upotrebi. 【Snažan ledolomci】 led motika i trident za led uobičajene alate za profesionalnih barmena, led motika se koristi za uništenje samo komad leda i mali leda, trident za led se koristi za izradu ledenih kuglica za viski.Također trident za led može ukloniti sloj leda, u prilogu hladnjak. 【Savršen alat za rezanje leda】 ledene trozubac i led motika zajedno mogu lako rezati i razbiti led za hlađenje svih vrsta pića.I stvorio led će se topi sporije zbog manjih površina grijanja. 【Антискользящая dizajn】 Drvenu olovku lako stisnuti, ona ne klizi, kada razbija led, i ne uklonio, kada se ne koristi.Naziv stila : 2 u 1.

Ostale značajke

Najbolje ponude