• Nedavno
Trake za uvijek nosa Yinrunx-Sredstvo za uklanjanje akni za njegu kože s Aloe Vera, Čistač uvijek i uvijek izvlači. Maska protiv akni za uklanjanje akni. Ljepljive Maska Za Uvijek.

Trake za uvijek nosa Yinrunx-Sredstvo za uklanjanje akni za njegu kože s Aloe Vera, Čistač uvijek i uvijek izvlači. Maska protiv akni

HRK 20.97

Odmah očistite svoje pore : Pinstriping uvijek odmah očistiti i прочищают pore kože, čisti kožu za same dubinsko čišćenje za samo 10 minuta.Smanjenje liječenje : Pogledajte instant rezultate kada se koristi traka uvijek; Pri stalnom korištenju možete smanjiti pojavu akni i vidjeti vidljivo smanjenje veličine pora.Kontrola masnu kožu : Aktivirajte svoj njegu kože s pomoću trake uvijek; Ove jednostavne za korištenje trake pomoći će ukloniti prljavštinu i ulje od vaših uvijek, ostavljajući kožu svježom i čistom.Kao magnet za crne točke : Naš jedinstveni trake za uvijek djeluju kao magnet, sigurno i učinkovito uklanjanje prljavštine, smanjuje masti kožu i pomaže ukloniti akne.Ljepota bez nasilja : Mi ne testiraju na životinjama, a također smo ljubazni prema ljudima!Dok neke trakice za čišćenje pora ne drže, drugi oštećuju vašu kožu!Za najbolje rezultate uklonite površinske prljavštine pomoću пенящегося sredstva za čišćenje, zatim nanesite грязевую masku i parove koji će otvoriti pore i navlažiti kožu.Nanesite crnu glavobolje foliju i pustite je da se osuši.Onda bježi!Učinite to 1-2 puta tjedno, i svoje trake 10x će trajati 2-3 mjeseca.Veličina : A.

Ostale značajke

Najbolje ponude