• Nedavno
Polimer pećnica Sculpey III-Выпекайте glini, bijeli, нетоксичную, 8 unci. bar, odlično za modeliranje, skulpture, odmor, DIY, mješoviti medija i projekata. Idealno za djecu i početnike!

Polimer pećnica Sculpey III-Выпекайте glini, bijeli, нетоксичную, 8 unci. bar, odlično za modeliranje, skulpture, odmor, DIY, mješoviti

HRK 50.22

Ostaje mekana, dok se ne запечется – Ne suši na zraku.ostaje mekan i fleksibilan, dok se ne запечется u osnovnoj pećnici - Nije potrebno peći.Čuvajte dodatne glinu za kasniju upotrebu.Na satovima –nudi jeftin način omogućiti djeci da istraže svoju kreativnost.Lako je raditi Koristite svoje ruke ili isprobajte različite zemljane alate, za stvaranje svoje gotove proizvode.Zabavno slikati i završiti - Nakon pečenja ga možete brusiti, bušenje, rezanje i slikati s akrilnim bojama na bazi vode.Proizvedeno u SAD-u - Neotrovan je polimer gline za djecu i odrasle-Ovaj polimer gline dovoljno sigurna za umjetnike svih uzrasta, jer je ona odgovara sigurnosnim standardima ASTM D - 4236 i EN 71 AP, da budu netoksični.Veličina : 1 pakiranje.

Ostale značajke

Najbolje ponude