• Nedavno
LIOOBO 10 kom. 3,95 Inča Veliki Veličina Ribolov i Такелажные Zavojnice s Pjenom Spužva Kombo za Linearne Vođa Pribor Za Pohranu Organizer (Slučajna Boja)

LIOOBO 10 kom. 3,95 Inča Veliki Veličina Ribolov i Такелажные Zavojnice s Pjenom Spužva Kombo za Linearne Vođa Pribor Za Pohranu Organizer

HRK 41.07

Izrađena je od visokokvalitetnih mekih пеноматериала, izdržljiv, mekan i jednostavan za korištenje.Profesionalno je dizajniran za ribolov. super veliki veličina 3,95 inča znači veći kapacitet, to se može pohraniti više dugu ribarsku žice.I šareni dizajn omogućuje vam da lako odvojiti ribarska žice različitih promjera.Savršen izbor za poklon za amaterski ribolov.Opis Izrađen od visoko kvalitetnih materijala, izdržljiva, jednostavan za korištenje i praktičan.Mekan materijal, što znači da ga je lakše držati. veliki promjer od 3,95 inča, što znači da je može koristiti više dugu ribarsku žice.Savršen izbor za poklon za roditelje, prijatelje ili bilo koji ljubitelj ribolova.Funkcionalni Boja : Slučajni Boja. - Materijal : EVA Pjena. - Veličina : oko 10 x 10 x 1 vidi - Izrađena je od visokokvalitetnih mekih пеноматериала, izdržljiv, mekan i lagan za korištenje. - Profesionalni, namijenjen za uporabu na ribolovu. - 3,95-inčni super-velike veličine znači veći kapacitet, to se može pohraniti više dugu ribarsku žice. - Osim toga, šareni dizajn omogućuje lako odvojiti ribarska žice različitih promjera. - Savršen izbor za poklon za ljubitelje ribolova. - Topli savjet : Poštovani kupci, zbog efekta rasvjete, svjetline zaslona, priručnik za mjerenja i sl. Mogu biti Neke manje razlike u boji i veličini između fotografijom i stvarne robe.Iskreno se nadam da ćete moći razumjeti!Hvala!Pakiranje Uključuje Kolut Za Pjene 10 x.

Ostale značajke

Najbolje ponude