• Nedavno
Plastični Sigurna boca za cijeđenje серпа sa sjekirom, 250 ml, Alat za zalijevanje, Laboratorijske Savjet za pohranu tekućine, Boca 8 unci / 6.

Plastični Sigurna boca za cijeđenje серпа sa sjekirom, 250 ml, Alat za zalijevanje, Laboratorijske Savjet za pohranu tekućine, Boca

HRK 89.40

Boce za pranje 6 KOM, boca za pranje se koristi za pohranu sredstva rastvora (etanol ili деионизированная voda) i za pranje laboratorijske posude.Kurziv grlić i savjet pružaju jedinstven protok tekućine, a savjet po potrebi može smanjiti, da se poveća protok, možete ih koristiti za zalijevanje vaših sukulentnih biljaka.Okrugli oblik za primjene koje zahtijevaju округлого tijela, kratkog vrata i uskog usta za skladištenje tekućih uzoraka i rastvora, kao i suhog materijala. 250 ml/8 oz - Na površini boce imaju oznaku ljestvice, omogućuje vam da u potpunosti kontrolirati broj dodijeljeno vode.Telo bočice je transparentan, lakše kontrolirati sadržaj tvari ili razine tekućine. 100% garancija za brzu dostavu i dobru službu za korisnike.Veličina : 250 ml | Broj predmeta : 6.

Ostale značajke

Najbolje ponude