• Nedavno
100 KOM Plastične Naljepnice za biljke, Vrtne Oznake Premium klase, Vodootporan Markeri za staklenike, Znakovi za sjemena povrća u vrtu na otvorenom, Pribor za sadnju cvijeća u zatvorenom prostoru, s dodatnom Ručkom.

100 KOM Plastične Naljepnice za biljke, Vrtne Oznake Premium klase, Vodootporan Markeri za staklenike, Znakovi za sjemena povrća u

HRK 17.97

【MATERIJALNA OBNOVA】:U procesu proizvodnje koristimo pvc 30% više sirovina, od ostalih proizvoda, za bolju čvrstoću, lakoću ugradnju u tlo i bolju izdržljivost. 【NEUVELI】 : Dolazna u kompletu olovka za crtanje posebno dizajniran za upotrebu na otvorenom i ne blijedi, čak i kada je izložen suncu u roku od 3 mjeseci.Ali ga je teško čisti i ne smiju se ponovno koristiti, jer je to boja. 【IZDRŽLJIV I VODOOTPORAN】 : On ima dobru rastom otpornost na vodu i nije tako lako hrđa, kao što su metalne naljepnice.Bijela boja je više otporan na uv zrake, nego druge boje. 【ŠIROKU PRIMJENU】 : voćke, sadnice, cvijeće, staklenici, eksperimenti u saksiji, kućni vrtlarstvo, vrtovi, voćnjaci, polja i vrtova, povrća, spavaće sobe, biljni jaslice, obrta.Na svim посевах. 【U KOMPLETU】 : 100 kom bijela naljepnica za biljke + 1 ručka s crnom bojom, ako imate bilo kakvih nezadovoljstva našim proizvodima, jamčimo 100% povrat novca.Najbolje plastične naljepnice za biljke Mini-dimenzije Plastične naljepnice za biljke, kompaktan je i ne zauzima puno prostora, idealni za vrtić i sobnih biljaka. U skladu s povratnim informacijama mnogih američkih kupaca, nadogradili smo originalnu suptilnu verziju i dodao da novi proizvod na 30% više od PVC-sirovina.Deblji i teži od originala, što omogućuje lako i jednostavno položiti na tlo Modernizirana materijali pružaju bolju trajnost i lako se može koristiti čak i na jakom suncu u Arizoni.Na iznenađenje, on dolazi sa olovkom za crtanje koji može biti jedina ručkom u svijetu, koja ne blijedi u dugo vremena.Kako koristiti boje. Početno stanje vrha olovke boje suha.Morate tresti olovku, a zatim je teško kliknuti na vrh oko 15 puta.Možete pisati, nakon što je vidio, što je tinte proizlaze iz vrha.Pakiranje 100pc bijela plastična oznaka za biljke + 1 ručka sa crnom bojom.Posluga u Ako imate bilo kakvih nezadovoljstva našim proizvodima, molimo vas, kontaktirajte nas, a mi garantujemo 100% zadovoljavajuću uslugu.

Ostale značajke

Najbolje ponude