• Nedavno
Web-kamera NexiGo N930AF 1080p sa mikrofonom i zaštitnim poklopcem, Autofokus, buke, Web kamera HD USB, za povećanje, YouTube, Skype, FaceTime, Stolno računalo PC za Mac (Ažuriran)

Web-kamera NexiGo N930AF 1080p sa mikrofonom i zaštitnim poklopcem, Autofokus, buke, Web kamera HD USB, za povećanje, YouTube, Skype,

HRK 164.97

【Autofokus HD web-kamera 1080p 】 Ova web kamera 1080 P osigurava jasnu sliku i kristalno čisto video, super za webinars i video konferencije.Raspon fokusiranja (od 7 cm do beskonačnosti i full HD znači da vaše snimljene video jasne i živopisne, u skladu s rezolucijom od 1920*1080p pri 30 sličica u sekundi i tako dalje Tehnologija objekta i poboljšanje lica automatski optimizira sliku, čineći vas ljepše na video. 【Web kamera sa zaštitom privatnosti】 Pokriva vašu web kameru kada se ne koristi, i sprečava špijuniranje web hakera u vama.On je savršen za zaštitu privatnosti, sigurnosti i mira za pojedince, grupe, organizacije, kompanije i vlade.U isto vrijeme štiti objektiv od zagađenja. 【Web kamera sa mikrofonom 】 Čist i prirodan zvuk, računalna web kameru sa tehnologijom smanjenja buke i эхоподавления, komunikacija.Запечатлейте svoj glas sa svih strana kako bi bili sigurni da vas čuju vrlo jasno. 【Plug and play sa web kamera USB】 Web kamera USB za računalo, jednostavan za postavljanje, upravljački program nije potreban (sa USB-kabel za napajanje 2 m/6,5 metara ).Podesivi univerzalna stezaljka može zadovoljiti vaše potrebe u različitim uglovima na računala, prijenosna računala, stolna računala, Mac, PC, LCD monitorima, pa čak i druge ravnim površinama. 【Kompatibilnost】 Podrška za MAC OS 10.6 ili iznad/ Windows/ XP /Win 7 / Win8 /Win10 /Android v5.0 / XBOX i Android 4.0 ili više, može se koristiti i sa Skype, Youtube, Yahoo!, Zoom i drugima. Proizvođač Jamstvo 1 Godina.

Ostale značajke

Najbolje ponude