• Nedavno
Plava Kuhalo za ploče, 3-Litreni Čaj na neki od nehrđajućeg čelika, Ručka s Uzorkom Od Svijetlog Drveta, Lako Открывающаяся Gumb Nosa, Mat izgleda, Brzo grijanje Ploče (Plava boja u prahu)

Plava Kuhalo za ploče, 3-Litreni Čaj na neki od nehrđajućeg čelika, Ručka s Uzorkom Od Svijetlog Drveta, Lako Открывающаяся Gumb Nosa,

HRK 128.85

[ MODERAN ERGONOMSKI DIZAJN ] Ručka sa silikonskim premazom je dizajniran tako da se lako su odsjeli u ruci za savršenu ravnotežu udobnosti i kontrole.Naš logo se nalazi na terenu, a ne sa strane za više od čiste vrste. [ STRUČNI protiv korozije ZAVRŠITI ] Suština čajnik izrađen je iz profesionalne hrane od nehrđajućeg čelika 18/8 protiv hrđe.Ovaj čaj nikada ne hrđa i bio stavljen na stoljeća. [ OTPORNA RUČKA S TIPKOM OTVARANJA NOSA ] Uvijek brinu o sigurnosti, želimo da svoje dragocjeno ruke su daleko od kuhanje nosa!Zahvaljujući gumbu za otvaranje nosa na otporan na toplinu ručku выливание prolazi lako. [ GLASNO ZVIŽDANJE ] U svijetu punom ometanja, nikada ne propustite idealnu temperaturu čaja sa ovim aparatom.Izrazit serijski zviždanje uvijek će vam reći kada voda će biti spreman. [ KAPACITET ZA BRZO GRIJANJE 10 ŠALICA ] Uvijek učinkovita, temelj naše lutke zagrijava brzo i ravnomjerno.Nikada ne stavljajte svoje goste čekati!.

Ostale značajke

Najbolje ponude