• Nedavno
Отпугиватель Auto Miševa, E-mail Отпугиватель Štakora, Отпугиватель miševi ispod Haube, Uređaji za upravljanje miševima, Sredstva za zaštitu od glodavaca, Крысиная Kuna sa led Стробоскопами za Motor automobila (Crna)

Отпугиватель Auto Miševa, E-mail Отпугиватель Štakora, Отпугиватель miševi ispod Haube, Uređaji za upravljanje miševima, Sredstva za

HRK 59.94

[Učinkovit uređaj za otjerati miša] : Sredstvo za otjerati miša koristi najnoviju tehnologiju ultrazvuka čips,isijava snažan ultrazvuk i led svjetiljke, da se suzdržava penetration miša i štetnika u vaš automobil. [Zaštiti svoj auto] : Glodavaca će uzeti poklopac ispod haube svog automobila, posebno u hladne zimske ili proljetne dane, jer motori automobila obično toplo, to može dovesti do kratkog spoja, što će dovesti do skupe kvarove motora.Tako da vam je potreban ovaj učinkovit odbijajući od štakora, kako bi zaštitili vaš automobil. [Jednostavnost u korištenju] : 2-Jednostavna-проводный Jednostavno koristite jednostavne 2-проводный priključak ispod haube za spajanje akumulatora za napajanje uređaja; Lako se montira pomoću priloženih стяжек na munje. [Tiho i энергосберегающе] : U njemu ugrađeni senzor vibracija,automatski režim mirovanja za uštedu energije kada pokrenete automobil, automatski nastavak rada nakon 10 sekundi nakon što je parkirao automobil.S tipkom za uključivanje / isključivanje, vrlo jednostavan za upravljanje. [Zaštita od niskog napona] : Automatski prestaje raditi za zaštitu akumulatora kada napon baterije padne ispod 11 V. On je namijenjen za vozila, ali se može koristiti gotovo bilo gdje, na primjer, u garaži, na tavanu, u štali (gdje postoji baterija od 12 do 24 volta.).

Ostale značajke

Najbolje ponude