• Nedavno
Ailun USB C do Lightning kabel 2 pak. [6-noga certified MFi] Kabel za iPhone 13/12 Pro Max/12/11 Pro/X/XS/XR/i USB C Ženski na USB Muški Adapter s брелком 2 pak.

Ailun USB C do Lightning kabel 2 pak. [6-noga certified MFi] Kabel za iPhone 13/12 Pro Max/12/11 Pro/X/XS/XR/i USB C Ženski na USB

HRK 286.80

Punjenje i sinkronizaciju : Spojite i Phone, i Pad ili i Pod sa Lightning priključkom na uređaj s podrškom za USB-C ili Thunderbolt 3 (USB-C), da se lako sinkronizaciju i punjenje.Certificirani MFi : Certified MFi USB C za Lightning 6-noga najlon kabel s оплеткой.Poboljšana zaštita zglobova može izdržati više od 12 000 zavoja strogu kontrolu kvalitete.Isporuka napajanja : Koristite USB kabel-C-Lightning držaca za punjenje USB-C za punjenje vašeg i OS uređaja i održavajte brzo punjenje za i Phone 13/12/12 mini/Pro 12/12 Pro max/8/ 8 Plus/X/XS/ XS Max/11/11 Pro i Pro 11 Max.Pomoću ovog adaptera spojenog na dostupnom za standardni USB priključak, vaše zastarjele (punjač baterija, napajanje, računalo) mogu pretvoriti u platformu s podrškom za USB-C. Jamstvo visoke kvalitete : Razvijen i izrađen od kvalitetnih materijala, aluminijsko kućište premium klase čini kabel je više izdržljiv.Kabel premium klase od najlona оплеткой tipa c daje dodatnu snagu i nedostatak спутывания.

Ostale značajke

Najbolje ponude