• Nedavno
Holikme 2 Pak. Stub je za njih ispod vrata, Popup propuha, Izolator za skidanje vrata, Zaštita od vremenskih utjecaja, Izolacije, Jaki glina, Dužina 38 cm (bijeli)

Holikme 2 Pak. Stub je za njih ispod vrata, Popup propuha, Izolator za skidanje vrata, Zaštita od vremenskih utjecaja, Izolacije, Jaki

HRK 29.97

???? 【】 2 pakiranje Veličina : 1,9" W x 38 L ,može se koristiti za unutarnje i vanjske vrata.Brza i jednostavna instalacija u roku od 2 minuta. ????【Jaki ljepilo】Сверхпрочный ljepilo bez обесклеивания, čvrsto se držite, dugo vremena zaštitite svoja vrata.Molim vas, NEMOJTE otvarati vrata u roku od 24 sata nakon instalacije. ???? 【Smanjenje buke】 : Brtva na dnu vrata , razvijen poseban dizajn, pruža zvučnu izolaciju u svoju sobu.Držite svoju sobu u tišini, čistom, odgovarajuće temperature. ???? 【Uštede novca i energije】 : Može spriječiti curenje topline i hladnoće zimi i ljeti.smanjiti troškove energije. ????【Široku primjenu Acenarios】Pogodna za unutarnje i vanjske vrata, garaže, kupatila, prozora i sl. 1. Klima-uređaj ne mogu podržati u vašoj sobi hladno ili тепло2. Na vašoj površini uvijek ima prašine.3.Buka se smanjuje kvalitetu vašeg sna.4. Vaš spol obično vodootporan nakon navijanje i kiše.To je razlog zašto su nam potrebni ispod vrata пломбами.Uz ovaj vrata ispuna možete reći zbogom na sličnim situacijama.Nakon instalacije na vrata ona je vrlo čvrsto drži toplog i hladnog zraka izvan prostorije, kako bi stvorili povoljne uvjete.

Ostale značajke

Najbolje ponude